Ευχαριστήρια επιστολή από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Ευχαριστήρια επιστολή από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την προσφορά μιας σειράς από δωρεάν οφθαλμολογικούς ελέγχους σε παιδιά. Το τμήμα παιδοφθαλμολογίας του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica θα συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά αυτή τη συντονισμένη προσπάθεια του οργανισμού. 

 

Αγαπητέ Κύριε Κοζέη,

Σας ευχαριστούμε θερμά που για μία ακόμα φορά ανταποκριθήκατε θετικά στις ανάγκες παιδιού που στηρίζει ο οργανισμός για ιατρικούς λόγους, προσφέροντας οφθαλμολογικό έλεγχο.

Η συμβολή και η άμεση ανταπόκρισή σας μας συγκινεί και μας προσφέρει τη δύναμη να συνεχίσουμε τα δύσκολο έργο μας για το χαμόγελο κάθε παιδιού.

«Το Χαμόγελο ταυ Παιδιού» βασίζεται εξ’ ολακλήρου στις δωρεές των ιδιωτών και επιχειρήσεων και όλοι εσείς είστε αυτοί που καθιστάτε εφικτό το να συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάθε παιδί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν απευθύνεται σε κάποιους, δεν ανήκει σε λίγους. Απευθύνεται σε όλα τα παιδιά και ανήκει σε όλους αυτούς που μοιράζονται το ίδιο όραμα και αξίες: φροντίδα, αξιοπρέπεια και ισότητα για κάθε παιδί στην χώρα μας.

«Το Χαμόγελο ταυ Παιδιού» ανήκει και σε εσάς που συμμετέχετε ενεργά στην προσπάθεια κάθε παιδί να έχει όλα όσα δικαιούται.

Χάρη σε όλους μας, από το 1995 έως σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αναγνωρισμένο στην Ελλάδα και διεθνώς, στέκεται κάθε χρόνο δίπλα σε χιλιάδες παιδιά. Εξειδικευμένα δίπλα σε παιδιά θύματα βίας, παιδιά που εξαφανίζονται, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Κάθε ένα παιδί είναι μοναδικό και η επιστημονική ομάδα του οργανισμού, του παρέχει όλα όσα αυτά έχει ανάγκη, δίνοντας άμεσα λύσεις σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο φορέα.

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την συμμετοχή και την εμπιστοσύνη!

Αν ενωθούμε όλοι, θα τα καταφέρουμε.

Με εκτίμηση,

Κώστας Γιαννόπουλος 
Πρόεδρος Δ.Σ.

Το Ινστιτούτο Ophthalmica, έχοντας θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού που εφαρμόζει, στηρίζει ενεργά περισσότερους από 30 φιλανθρωπικούς οργανισμούς, συλλόγους, ιδρύματα και οργανώσεις, με στόχο τη θωράκιση της οφθαλμικής υγείας και την υποστήριξη ατόμων με οπτική αναπηρία.