Το Ινστιτούτο Ophthalmica κοντά σε παιδιά που περνάνε δύσκολες ώρες: Προσφορά εικαστικών υλικών χειροτεχνίας

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica, έχοντας θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού που εφαρμόζει, υποστηρίζει δράσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα εν όψει της Χριστουγεννιάτικης περιόδου.

Οι ιατροί, η διοίκηση και το ανθρώπινο δυναμικό του Ινστιτούτου είναι κοντά στα παιδιά εκείνα που μπορεί να αντιμετωπίζουν δυσκολίες στον τομέα της υγείας. 

Η ομάδα του Ινστιτούτου Ophthalmica προσέφερε μια σειρά από εικαστικά υλικά χειροτεχνίας και ζωγραφικής στα παιδιά των ειδικών σχολείων στις Α’ και Γ’ παιδιατρικές κλινικές του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης. Η παράδοση του υλικού πραγματοποιήθηκε στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica (Βασ. Όλγας 196 & Πλούτωνος 27 γωνία, Νομαρχία) στον κο. Μπάρα Γεώργιο, διευθυντή των σχολείων, από τον οφθαλμίατρο χειρουργό Κοζέη Νικόλαο MD, PhD, PostDoc, FEBO, FICO, MRCOphth. 

donate 2

Το ευχαριστήριο δώρο των παιδιών για τη δωρεά αυτή του Ινστιτούτου Ophthalmica ήταν ο παρακάτω εντυπωσιακός πίνακας:

donate 1

donate 4

Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά καλή δύναμη και αναμφισβήτητα υποσχόμαστε πως θα είμαστε συνεχώς δίπλα τους με δράσεις και ενέργειες τέτοιου τύπου.