Το Ινστιτούτο Ophthalmica χορηγός στην εορταστική - φιλανθρωπική συναυλία του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου με την συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ)

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica χορηγός στην εορταστική – φιλανθρωπική συναυλία αγάπης του Συλλόγου Γυναικών Πολυγύρου με την συμμετοχή της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) για τα 9 χρόνια ζωής και δράσης από την ίδρυση της ΣΟΝΕ.
Τετάρτη 09 Αυγούστου 2020, ώρα 20:00
Ανοικτό Δημοτικό Θέατρο Πολυγύρου
Μέρος των εσόδων θα δοθεί στο δημόσιο ειδικό σχολείο Πολυγύρου

Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος, αποτελείται από Νέους Μουσικούς από όλη την Ελλάδα ηλικίες από (8 – 25 ετών).
Νέοι μουσικοί από ολόκληρη τη χώρα (Κρήτη, Κέρκυρα, Αθήνα, Ρόδο, Βόλο, Έβρο, Γιαννιτσά, Βέροια, Χαλκιδική, Σιδηρόκαστρο, Δράμα, Πτολεμαΐδα, Νάουσα, Κοζάνη κ.ά.), ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη, όπου βρίσκεται και η έδρα της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος, για να πραγματοποιηθούν οι πρόβες της και εν συνεχεία οι συναυλίες.

Συμμετέχουν νέοι μουσικοί από ωδεία της χώρας, μουσικά σχολεία της Ελλάδος και από μουσικά ιδρύματα πανελληνίως (από συμφωνικές και φιλαρμονικές ορχήστρες). Η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος συμμετέχει σε συναυλίες φιλανθρωπικού χαρακτήρα και εκπροσωπεί την χώρα μας σε μεγάλα και διεθνή φεστιβάλ της Ελλάδος και του εξωτερικού.

Δείτε το video:

Γεννημένη μέσα στην κρίση, η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Ελλάδος είναι άλλη μία απόδειξη ότι τα όνειρα, όταν βασίζονται σε υψηλές ιδέες, βγαίνουν αληθινά: Το όραμα ενός μόνο 18χρονου ανθρώπου, έχει φτάσει σήμερα να αποτελεί έναν δυναμικό οργανισμό, με κινητήρια δύναμη μία από τις ισχυρότερες στον πλανήτη: Το νεανικό πάθος. Το πάθος για τη μουσική, την αρμονία, την τεχνική τελειότητα στην απόδοση, τη μετάδοση του πολιτισμού, σε ένα ταξίδι με όχημα τη μουσική και το άπειρο των συναισθημάτων που αυτή γεννά.

Ο στόχος ωστόσο, δεν είναι μόνο η τεχνική αρτιότητα ή η προαγωγή του καλλιτεχνικού γίγνεσθαι του γεωγραφικού χώρου στον οποίο δραστηριοποιείται η ΣΟΝΕ. Ο σεβασμός, η συνεργασία και η ευγενής άμιλλα, η πειθαρχία στους κανόνες, το ήθος και η ανιδιοτελής προσφορά, είναι το σύνθημα, ο σκοπός και ο προορισμός του ταξιδιού. Τα στοιχεία αυτά, απαραίτητα συνεκτικά στοιχεία ενός υγιούς κοινωνικού συνόλου, εκφράζονται πρώτα από όλα μέσα από τις φιλανθρωπικές συναυλίες, το αφιλοκερδές της συμμετοχής των μελών και τη συνεχή προσπάθεια προβολής των καλύτερων χαρακτηριστικών της πατρίδας μας στο εξωτερικό.

«Με τα όνειρα αρχίζει η ευθύνη». Σε αυτή την εποχή, την τόσο κρίσιμη και ρευστή, οι Νέοι της ΣΟΝΕ προτάσσουν τα όνειρά τους ως εχέγγυο και ώθηση προς ένα καλύτερο μέλλον. 
Ο πολιτισμός μας ενώνει όλους.
Source: ΣΟΝΕ

http://www.ysog.eu/