Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, Κυριακή 07 Απριλίου 2024

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας (Κυριακή 07 Απριλίου 2024) και στο πλαίσιο της στοχευμένης δράσης ευαισθητοποίησης του κοινού για τη σημασία της πρόληψης, το Ινστιτούτο Ophthalmica ενεργοποιεί προνομιακό πακέτο οφθαλμολογικού ελέγχου (check up).

Συγκεκριμένα από τη Δευτέρα 08 έως και την Παρασκευή 12 Απριλίου 2024 η τιμή του οφθαλμολογικού ελέγχου (check up) διαμορφώνεται στα 40€ (αντί 80€). 

Το οφθαλμολογικό check up περιλαμβάνει κλινική εξέταση από οφθαλμίατρο σε σχισμοειδή λυχνία, μέτρηση της οπτικής οξύτητας, τονομέτρηση, κερατομετρία, διαθλαστικό έλεγχο με συνταγογράφηση γυαλιών και ισχύει για τους ενδιαφερόμενους που θα επικοινωνήσουν για ραντεβού από τις 8 έως τις 12 Απριλίου και θα το προγραμματίσουν την ίδια περίοδο.

Όλοι οι έλεγχοι προγραμματίζονται με τηλεφωνικό ραντεβού και βάσει διαθεσιμότητας της επιστημονικής μας ομάδας.

Παράλληλα, από την Δευ 01 Απριλίου θα ξεκινήσει και μία πρωτότυπη video καμπάνια ενημέρωσης του κοινού, στην οποία «πρωταγωνιστεί» το ιατρονοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό του Ινστιτούτου Ophthalmica, η οποία στοχεύει στην εξάλειψη των «μύθων» και στην επίλυση συνηθισμένων αποριών – ερωτημάτων των ασθενών σχετικά με τις οφθαλμικές παθήσεις. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει το σύνολο του βιντεοσκοπημένου υλικού και να ενημερωθεί αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ινστιτούτου Ophthalmica: https://www.ophthalmica.gr/ καθώς και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media).

Το Ινστιτούτο Ophthalmica έχοντας θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού  που εφαρμόζει, σταθερά θα εξακολουθήσει να προωθεί την σημασία της πρόληψης με στόχο την διαφύλαξη και θωράκιση της οφθαλμικής υγείας.