Γιατί επιλέγω Ophthalmica

Πρωτοπορία και υπεροχή στη φροντίδα της όρασης

Το Ινστιτούτο Ophthalmica είναι το πιο ολοκληρωμένο οφθαλμολογικό κέντρο στη Βόρεια Ελλάδα.

Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας 1500 τμ, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με εύκολη πρόσβαση, σύγχρονες υποδομές, άρτιο εξοπλισμό και τεχνολογία αιχμής. Προσφέρει στους ασθενείς του υψηλής ποιότητας φροντίδα, ασφάλεια και υπηρεσίες, σε προληπτικό, κλινικό, διαγνωστικό και χειρουργικό επίπεδο.

Σεβασμός - γνώση - εμπειρία

Σε πλήρως εξοπλισμένα εξεταστήρια, εφαρμόζει υψηλή διαγνωστική και θεραπευτική τεχνολογία και κάθε είδους laser.

Σε 5 υπερσύγχρονες χειρουργικές αίθουσες αυστηρών προδιαγραφών, οι εξειδικευμένοι γιατροί του Ινστιτούτου Ophthalmica προσφέρουν καθημερινά τις υπηρεσίες τους σε ασθενείς κάθε ηλικίας, από την Ελλάδα και το εξωτερικό, αντιμετωπίζοντας όλο το φάσμα των Οφθαλμολογικών παθήσεων.

Ολοκληρωμένη οφθαλμολογική φροντίδα

Στο Ινστιτούτο Ophthalmica λειτουργούν τμήματα: Διαθλαστικών Επεμβάσεων – Laser, Χειρουργικής Βλεφάρων, Δακρυϊκής Συσκευής, Οφθαλμικού Κόγχου, Καταρράκτη, Κερατοειδούς, Οπτομετρίας, Ηλεκτροφυσιολογίας της Όρασης, Παιδοφθαλμολογίας, Ενδοφθάλμιων Φλεγμονών (Ραγοειδίτιδες), Ξηροφθαλμίας, Βλεφαρίτιδας & Οφθαλμικής Επιφάνειας, Γλαυκώματος, Παθολογίας Αμφιβληστροειδούς & Ωχράς Κηλίδας, Χειρουργικής Υαλοειδούς-Αμφιβληστροειδούς, Έκτακτων & Επειγόντων Περιστατικών.

Μέσω υπηρεσιών τηλεϊατρικής υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης ασθενών, αλλά και επιστημονικής υποστήριξης συναδέλφων ιατρών από απόσταση.

Καινοτομία - έρευνα – εκπαίδευση

Το Ινστιτούτο Ophthalmica πέρα από χώρος άσκησης σύγχρονης κλινικής και χειρουργικής οφθαλμολογίας, επενδύει στη διαρκή επιμόρφωση με τη διοργάνωση επιστημονικών συνεδρίων, στην έρευνα με συμμετοχή σε διεθνή ερευνητικά προγράμματα, στην καινοτομία με την ανάπτυξη νέων τεχνολογιών για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς σκοπούς.

Πιστοποίηση υπηρεσιών

Πιστοποίηση των οφθαλμολογικών υπηρεσιών σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα (ISO 9001/2008).

Η υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών οφθαλμικής υγείας αξιολογείται ετησίως µε την εφαρμογή ενός απόλυτα δομημένου Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας, σύμφωνα µε τις απαιτήσεις του προτύπου ISO 9001/2008.

Η πολιτική ποιότητας διασφαλίζει απόλυτα όλα τα στάδια, από την προσέλευση ως και την τελική αποδέσμευση του ασθενή κι εγγυάται αυστηρή τήρηση των προβλεπόμενων διαδικασιών σε όλα τα επίπεδα, καθώς και την απρόσκοπτη λειτουργία του εξοπλισμού μας.

Ophthalmica CLUB

Το Ινστιτούτο Ophthalmica παρέχει μια καινοτόμα on-line υπηρεσία επιστημονικής υποστήριξης & τηλεοφθαλμολογίας, τον ηλεκτρονικό ιστότοπο Ophthalmica CLUB.

Το Ophthalmica CLUB δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους συνεργάτες οφθαλμίατρους κι επαγγελματίες υγείας, να έχουν απομακρυσμένη, ασφαλή και εύκολη ηλεκτρονική πρόσβαση σε απεικονιστικές – διαγνωστικές εξετάσεις και τις αντίστοιχες γνωματεύσεις των ασθενών τους, που έχουν παραπεμφθεί στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου. Το σύστημα διαχείρισης του Ophthalmica CLUB προστατεύεται από ειδικές τεχνολογίες ασφάλειας περιήγησης και πλοήγησης δεδομένων που εγγυώνται πλήρως το ιατρικό απόρρητο.