Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica, έχοντας ανακοινώσει την εκκίνηση μιας σειράς από Advisory Round Tables, σας προσκαλεί στο 2o Refractive Masterclass το Σάββατο 08 Νοεμβρίου 2025 και ώρα έναρξης 10:30, στις εγκαταστάσεις μας, Εθν. Αντιστάσεως 127, Τ.Κ. 551 34, Καλαμαριά.
Εισηγητές: Ζαχαριάδης Ζάχος MD, DO, Μπαλίδης Μίλτος, MD, PhD, FEBOphth, ICOphth και Σακελλάρης Δημήτρης, MD,
ειδικοί στη Διαθλαστική Χειρουργική

Σε ένα «κλειστό» Masterclass, θα έχουμε την ευκαιρία, μαζί με τους συνεργάτες μας, να αναπτύξουμε δεξιότητες στις πιο καινοτόμες τεχνικές Διαθλαστικών Επεμβάσεων με Laser, μέσα από αληθινά κλινικά περιστατικά, ζωντανές επιδείξεις εξομοίωσης και wet labs.
Μέσα από το θεωρητικό κομμάτι του Μasterclass, θα δοθεί έμφαση στις προηγμένες τεχνικές διαθλαστικών επεμβάσεων που καθιστά εφικτές η καινοτόμος τεχνολογία του Zeiss Visumax 800. Θα αναλυθούν σε βάθος οι ενδείξεις και αντενδείξεις κάθε μεθόδου, η διαδικασία βέλτιστης επιλογής υποψηφίων μέσα από την προεγχειρητική αξιολόγηση, καθώς και η εφαρμογή εξατομικευμένων τεχνικών, διασφαλίζοντας το ιδανικό διαθλαστικό αποτέλεσμα για κάθε ασθενή.

