Δηλώστε συμμετοχή στο κορυφαίο επιστημονικό γεγονός του Σεπτεμβρίου 2019: 4th Thessaloniki - Moorfields Revision Course in Ophthalmology

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica συνδιοργανώνει για 4η φορά με το διάσημο Moorfields Eye Hospital του Λονδίνου το 4th Thessaloniki – Moorfields Revision Course in Ophthalmology, 27 – 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο TΗΕ ΜΕΤ HOTEL της Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο συμπόσιο λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση στο Λονδίνο και αποτελεί μέρος της βασικής εκπαίδευσης των Βρετανών οφθαλμιάτρων. Τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται και στην Ελλάδα ανά διετία, με πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Ophthalmica. Μέσα από κατάλληλα δομημένες επιστημονικές διαλέξεις, διεθνούς φήμης Βρετανοί και Έλληνες ομιλητές, καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης Οφθαλμολογίας, ενημερώνοντας ειδικούς και ειδικευόμενους οφθαλμίατρους για όλες τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις σε διαγνωστικό, θεραπευτικό, επεμβατικό επίπεδο.

Για 1η φορά φέτος, παράλληλα με το βασικό επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, θα συντονιστεί για τους συμμετέχοντες και μια σειρά από διαδραστικά Workshops των 50 ατόμων διάρκειας 45-60mins που θα δίνουν τη δυνατότητα εμβάθυνσης της γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων σε καίριους τομείς της Oφθαλμολογίας.

Επιπλέον, για 1η φορά ανακοινώνεται το πρωτότυπο ‘Lunch with the Experts’ session στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις όχι μόνο για δύσκολα περιστατικά, αλλά και για επεμβατικές, θεραπευτικές & επεμβατικές τεχνικές ή προσεγγίσεις με αναγνωρισμένους ειδικούς οφθαλμίατρους από την παγκόσμια οφθαλμολογική κοινότητα, κατά τη διάρκεια γευμάτων όλες τις ημέρες του συνεδρίου.

Τέλος, ο διαδραστικός χαρακτήρας του συμποσίου ενθαρρύνει την ενεργή παρουσία όλων των συμμετεχόντων κι επιτρέπει την αυτοαξιολόγηση των γνώσεών τους με την τεχνική του televoting.

Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετάσχετε στο 4th Thessaloniki – Moorfields Revision Course in Ophthalmology, που με πλουσιότερη θεματολογία από τα προηγούμενα, φιλοδοξούμε να αποτελέσει για άλλη μια χρονιά το κορυφαίο επιστημονικό γεγονός για ολόκληρη την οφθαλμολογική κοινότητα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας, τη διαμονή σας και το επιστημονικό πρόγραμμα, τα Workshops, το ‘Lunch with the Experts’ session’ επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του συνεδρίου:
www.moorfieldscourse.gr

Δείτε το preliminary scientific program του 4th Thessaloniki – Moorfields Revision Course in Ophthalmology:

Δείτε τη λίστα των προσκεκλημένων ομιλητών:

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Πατήστε εδώ για να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το preliminary scientific program σε pdf format

Δείτε το exhibition plan:

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το sponsorship prospectus

Δηλώσεις συμμετοχών: