Το Ινστιτούτο Ophthalmica χορηγός στο 1st Scholarship Run: Αγώνας δρόμου για τις υποτροφίες του κολλεγίου Ανατόλια

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica χορηγός στο 1st Scholarship Run: Αγώνας δρόμου για τις υποτροφίες του κολλεγίου Ανατόλια 
Κυριακή 06 Μαΐου 2018 
Ώρα προσέλευσης: 10:30
Ώρα εκκίνησης: 11:15 
Γήπεδο Ποδοσφαίρου Κολλεγίου Ανατόλια (Alumni Soccer Field)

anatolia 2

Το campus του Κολλεγίου Ανατόλια με τις πανέμορφες δενδρόφυτες διαδρομές γίνεται ο χώρος για μία νέα πρωτοβουλία που έχει στόχο την υποστήριξη του Προγράμματος Υποτροφιών του Σχολείου.

Την Κυριακή 06 Μαΐου ο Σύλλογος Αποφοίτων του Κολλεγίου Ανατόλια και το Κολλέγιο Ανατόλια διοργανώνουν αγώνα δρόμου στον χώρο του σχολείου. Η διοργάνωση είναι ανοιχτή για όλους εκείνους – μαθητές, καθηγητές, εργαζόμενους, απόφοιτους, φίλους του σχολείου με τις οικογένειές τους, δρομείς – οι οποίοι επιθυμούν να ενισχύσουν συμβολικά και ουσιαστικά την προσπάθεια αυτή.

Ο αγώνας περιλαμβάνει διαδρομή 5 χλμ. μέσα στο campus και μία διαδρομή 600 μ. για παιδιά έως ΣΤ΄ Δημοτικού. Και οι δύο διαδρομές έχουν ως σημείο εκκίνησης το Γήπεδο Ποδοσφαίρου στην πλευρά των Λυκείων (Alumni Soccer Field).

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός διατηρεί, σήμερα, ένα από τα μεγαλύτερα προγράμματα υποτροφιών στην Ελλάδα, και έχει χορηγήσει συνολικά περισσότερες από 1.000 υποτροφίες με κριτήρια που αξιολογούν την οικονομική κατάσταση του μαθητή και την επίδοσή του. Σήμερα σχεδόν το 25% του μαθητικού σώματος του Κολλεγίου Ανατόλια λαμβάνει υποτροφία από 100% ως 25% του ποσού των διδάκτρων. Οι υποτροφίες προέρχονται από κληροδοτήματα και δωρεές προς το σχολείο από ιδιώτες και ιδρύματα που αναγνωρίζουν την αξία της ποιοτικής εκπαίδευσης. O Σ.Α.Α.Κ. είναι σταθερός υποστηρικτής του προγράμματος υποτροφιών του Κολλεγίου Ανατόλια. Η παροχή υποτροφιών είναι συνυφασμένη με την ιστορία του Κολλεγίου Ανατόλια από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του στη Μερζιφούντα του Πόντου. Σε κάθε περίοδο της ιστορίας του – ακόμη και τις πιο δύσκολες – το Κολλέγιο Ανατόλια υποστήριζε μαθητές με περιορισμένα οικονομικά μέσα από όλη την Ελλάδα βοηθώντας τους να αποκτήσουν πρόσβαση σε εκπαίδευση υψηλού επιπέδου.

Το Ινστιτούτο Ophthalmica χορηγός αυτής της προσπάθειας. 

anatolia 3

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληοροφορίες

Source: Anatolia Alumni

https://www.saak.gr/1st-scholarship-run/