Το σύστημα Centervue EIDON confocal scanner, η μόνη camera βυθού οφθαλμού με απεικόνιση αληθινών χρωμάτων του αμφιβληστροειδή, στο Ινστιτούτο Ophthalmica

Το πανίσχυρο διαγνωστικό σύστημα EIDON της Centevue είναι η πρώτη camera βυθού στην αγορά με απεικόνιση των αληθινών χρωμάτων του αμφιβληστροειδή χιτώνα. Μόνο στο Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica.

eidon 1

Στην πραγματικότητα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα ενός SLO (Scanner Laser Ophthalmoscope) με πραγματική απεικόνιση των χρωμάτων του βυθού, θέτοντας νέα πρότυπα επιδόσεων στην fundus απεικόνιση.

Παρέχει εικόνα αξεπέραστης ποιότητας (14.0 Mpixel) πεδίου 60 μοιρών με μία μόνο λήψη. Μοναδική, ζωντανή, confocal εικόνα του αμφιβληστροειδή με 3 διαφορετικούς τρόπους απεικόνισης (infrared, color, red-Free) και χωρίς μυδρίαση (non mydriatic), όλα ενσωματωμένα σε ένα ευέλικτο λογισμικό που προσφέρει αξεπέραστες δυνατότητες στην εξέταση του οφθαλμικού βυθού. Το wide field “mosaic” module έως 150 μοίρες είναι εκείνο που πραγματικά κάνει τη διαφορά με τον ανταγωνισμό.

eidon 4

Η συσκευή συνοδεύεται από tablet για την εύκολη διαχείρισή της, καθιστώντας την ως ένα αυτόνομο και πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα. Οι δυνατότητες διασύνδεσης της συσκευής επιτρέπουν τη διαχείριση της βάσης δεδομένων των ασθενών, αλλά και την εκτύπωση των αναφορών εξέτασης, από οποιονδήποτε υπολογιστή που είναι συνδεδεμένος σε ένα τοπικό δίκτυο (LAN).

eidon 3

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το brochure του συστήματος EIDON confocal scanner της Centervue

Το διαγνωστικό όπλο Centervue EIDON confocal scanner είναι διαθέσιμο για όλους τους συνεργάτες οφθαλμίατρους και επαγγελματίες υγείας, στις κεντρικές εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica Βασ. Όλγας 196 & Πλούτωνος 27 γωνία, Τ.Κ. 54655.