Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης στηρίζει τη δράση του Ινστιτούτου Ophthalmica «Δώστε στα γυαλιά σας μια δεύτερη ευκαιρία, χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη»

Η ΕΛΕΠΑΠ  Θεσσαλονίκης (Ελληνική Εταιρεία Προστασίας & Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων) στηρίζει την πρωτότυπη και καινοτόμα δράση του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (Ε.Κ.Ε.) του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica, «Δώστε στα γυαλιά σας μια 2η ευκαιρία, χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη». 

Η δράση «Δώστε στα γυαλιά σας μια δεύτερη ευκαιρία, χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη» έχει στόχο τη συγκέντρωση γυαλιών & σκελετών που προωθούνται στοχευμένα σε αναπτυσσόμενες χώρες, για ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες και άτομα με προβλήματα όρασης ή διαθλαστικές ανωμαλίες που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στις εγκαταστάσεις της ΕΛΕΠΑΠ και του Ινστιτούτου Ophthalmica υπάρχουν οργανωμένα stands, όπου ασθενείς, συνοδοί και επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν τα γυαλιά ή τους σκελετούς τους, είτε γιατί έχουν αλλάξει συνταγή, είτε γιατί έχουν υποβληθεί σε διαθλαστική επέμβαση με Laser, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο κρίνουν ότι δεν τα χρειάζονται μελλοντικά.

Χάρη σε εσάς, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η δράση θα συνεχιστεί δυναμικά, με τον αριθμό των γυαλιών και των σκελετών να αυξάνεται καθημερινά. Ας παραμείνουμε όλοι μαζί μια δυνατή ομάδα και ας συνεχίσουμε να προσφέρουμε κυρίως σε παιδιά με διαθλαστικά προβλήματα τη δυνατότητα να «γνωρίσουν» τον κόσμο καλύτερα.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν στα:

Τηλ: 2310 263063, 2310 413131
E-mail: [email protected]

Ευχαριστούμε θερμά την ΕΛΕΠΑΠ για την συνεργασία, την στήριξη και την εμπιστοσύνη.

Source: ΕΛΕΠΑΠ

www.elepap.gr