Το Ινστιτούτο Ophthalmica επίσημος χορηγός του Διεθνούς Τουρνουά Γκολμπολ «Ηφαιστειάδα 2022»

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica επίσημος χορηγός του Διεθνούς Τουρνουά Γκολμπολ «Ηφαιστειάδα 2022», που διεξάγεται 25 – 27 Νοεμβρίου 2022 στο Κλειστό Γυμναστήριο του Ε.Α.Κ. Σταυρούπολης.

Με διοργανωτή τον Αθλητικό Σύλλογο Τυφλών «Ήφαιστος», η Θεσσαλονίκη είναι έτοιμη να υποδεχθεί ξανά ένα συναρπαστικό διεθνές τουρνουά Γκόλμπολ. Μερικές από τις κορυφαίες ομάδες του ξεχωριστού αυτού αθλήματος για άτομα με οπτική αναπηρία, θα δώσουν το «παρών» στο Διεθνές Τουρνουά Γκολμπολ «Ηφαιστειάδα 2022». Από την μεγάλη αυτή γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει η εθνική μας ομάδα.

Ώρες Αγώνων:

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2022, 17.30 – 20.00
Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2022, 09.00 – 20.00
Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022, 09.00 – 14.00, Απονομές 14.15

Στηρίζουμε σταθερά και ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στην Εθνική μας ομάδα.

Ο Α.Σ.Τ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ είναι αθλητικό σωματείο, το οποίο υπάγεται στην Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ ΑμεΑ) και την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ). Αθλητές του Α.Σ.Τ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ, είναι άτομα με προβλήματα όρασης (αναπηρία στην όραση) ή ακόμα και με οποιασδήποτε μορφής άλλη αναπηρία, οι οποίοι μπορούν να ενταχθούν στα προγράμματα των αθλητικών τμημάτων και οι οποίοι εκδίδουν δελτίο αθλητικής ιδιότητας στην αρμόδια ομοσπονδία ΕΑΟΜ ΑμεΑ (Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες). Μέλος του Α.Σ.Τ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ μπορεί να γίνει ο οποιοσδήποτε το επιθυμεί, ανεξαρτήτως αναπηρίας όρασης, άνω των 18 ετών. Γενικότερα, ο Α.Σ.Τ. ΗΦΑΙΣΤΟΣ είναι μια μεγάλη οικογένεια που προσπαθεί να δείξει σε κάθε μέλος της πως ο αθλητισμός αποτελεί την διέξοδο και την ευκαιρία να αναδείξει ο καθένας τα ξεχωριστά του θετικά χαρακτηριστικά.

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Αθλητικό Σύλλογο Τυφλών ‘Ήφαιστος’ για την υποστήριξη του Ινστιτούτου Ophthalmica στην επιτυχημένη διοργάνωση του Διεθνούς Τουρνουά Γκόλμπολ ΗΦΑΙΣΤΕΙΑΔΑ 2022

Source: Α.Σ.Τ. Ήφαιστος

https://ast-ifaistos.com/