Ο οφθαλμίατρος χειρουργός κ. Μίλτος Μπαλίδης MD, PhD, FEBOphth, ICOphth ιδρυτικό μέλος του International Keratoconus Society (IKS)

Ο οφθαλμίατρος χειρουργός κ. Μίλτος Μπαλίδης MD, PhD, FEBOphth, ICOphth ιδρυτικό μέλος του International Keratoconus Society (IKS).

Η IKS (International Keratoconus Society) είναι μια ανεξάρτητη μη κερδοσκοπική εταιρεία εγγεγραμμένη στο Μουσκάτ του Ομάν. Διοργανώνει ένα ετήσιο συνέδριο, το Παγκόσμιο Συνέδριο Κερατόκωνου (WKC) που θα διεξάγεται κάθε χρόνο σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο, διαθέτει έναν επίσημο ιστότοπο (https://ikc-society.org/) κι εκδίδει ένα επίσημο περιοδικό, το International Journal of Keratoconus and Ectatic Diseases (IJKED).

Η IKS αποτελεί σημείο αναφοράς εξειδικευμένων οφθαλμιάτρων και ειδικών από όλο τον κόσμο για την καταπολέμηση του κερατόκωνου. Η αποστολή του οργανισμού επικεντρώνεται στην εκπαίδευση, την έρευνα και τη θέσπιση κατευθυντήριων γραμμών για την αντιμετώπιση της οφθαλμικής πάθησης.

Ο οφθαλμίατρος χειρουργός κ. Μίλτος Μπαλίδης MD, PhD, FEBOphth, ICOphth του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica αποτελεί ένα από τα βασικά ιδρυτικά μέλη της IKS.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Source: IKS

https://ikc-society.org/