Νέα συνεργασία του Ινστιτούτου Ophthalmica με την ΑΜΚΕ «Με Οδηγό το Διαβήτη»

Ανακοινώνεται η νέα συνεργασία του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία (ΑΜΚΕ) «Με Οδηγό το Διαβήτη», η οποία παρέχει εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες, για άτομα που πάσχουν από διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2 πανελλαδικά, ενήλικες και παιδιά.

Τι ακριβώς είναι η κάρτα διαβήτη;

H κάρτα διαβήτη είναι μια εκπτωτική κάρτα (όχι πιστωτική, ούτε χρεωστική).

Τι προσφέρει η κάρτα διαβήτη;

Προσφέρει προνόμια με εκπτώσεις σε προϊόντα και υπηρεσίες συμβεβλημένων εταιρειών σε όλη την Ελλάδα. Η λίστα των συνεργαζόμενων εταιρειών συνεχώς μεγαλώνει με στόχο να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Πώς λειτουργεί η κάρτα διαβήτη;

Η κάρτα προνομίων έχει τυπωμένο barcode, μοναδικό για τον κάθε κάτοχο, το οποίο είναι συμβατό με τα περισσότερα σημεία πώλησης της χώρας. Επιδεικνύοντας την κάρτα στα συμβεβλημένα σημεία πώλησης, θα σας παρέχεται η έκπτωση που δικαιούστε, βάσει της συμφωνίας με την εκάστοτε εταιρεία που συμμετέχει στο πρόγραμμα.

Το Ινστιτούτο Ophthalmica προσφέρει σε δικαιούχους της κάρτας προνομίων για τον διαβήτη, ειδικά πακέτα, συγκεκριμένα:

  • Ophthalmica @home: Ολοκληρωμένες λύσεις οφθαλμικής υγείας στον ιδιωτικό χώρο ασθενών που για διάφορους λόγους δεν έχουν τη δυνατότητα να επισκεφτούν τις εγκαταστάσεις μας (εντός Νομού Θεσσαλονίκης)
  • Έκπτωση για πλήρη Οφθαλμολογικό έλεγχο, ο οποίος περιλαμβάνει: ιστορικό, κλινική εξέταση του οφθαλμού σε σχισμοειδή λυχνία, μέτρηση της οπτικής οξύτητας, διαθλαστικό έλεγχο, βυθοσκόπηση για τον έλεγχο του βυθού του οφθαλμού, μέτρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης (τονομέτρηση), συνταγογράφηση γυαλιών
  • Ophthalmica Family Pack (3+1): Προνομιακό, οικογενειακό πακέτο οφθαλμολογικού ελέγχου. Στους τέσσερις οφθαλμολογικούς ελέγχους συγγενικών προσώπων πρώτου βαθμού ο ένας είναι δωρεάν
  • Ophthalmica KIDS: Για τους μικρούς μας φίλους, σε έναν ευχάριστο και ειδικά διαμορφωμένο χώρο, λειτουργεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα παιδοφθαλμολογικά τμήματα στα Βαλκάνια για την πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία και αποκατάσταση κάθε οφθαλμικής πάθησης της βρεφικής και παιδικής ηλικίας

Με ειλικρινή αφοσίωση κι ευαισθησία στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενή, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε με συνέπεια και συνέχεια την πολυτιμότερη όλων των αισθήσεων. Την όραση.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Source: Με οδηγό το διαβήτη

www.meodigotodiabiti.gr