«Έχω κερατόκωνο, τώρα… τι;»: Η επίσημη πρώτη παρουσίαση του βιβλίου, η συνέντευξη τύπου και όλες οι φωταγωγήσεις στη Θεσσαλονίκη | Φωτογραφίες & Videos

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσημη πρώτη παρουσίαση του βιβλίου «Έχω κερατόκωνο, τώρα… τι;» στην συνέντευξη τύπου που διοργάνωσε η επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουγικής Ophthalmica, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 (Παγκόσμια Ημέρα Κερατόκωνου), στο ξενοδοχείο Mediterranean P alace στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας ευαισθητοποίησης για τον κερατόκωνο «The Violet June», που ξεκίνησε από τον Dr Renato Ambrósio Jr. MD, PhD, IORA, Instituto de Olhos, Rio de Janeiro, Brazil.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το πλήρες e-book «Έχω Κερατόκωνο, τώρα…τι;»

Δείτε φωτογραφίες από όλες τις μεγάλες φωταγωγήσεις στο χρώμα της καμπάνιας (βιολετί) στην Θεσσαλονίκη την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 (Παγκόσμια Ημέρα Κερατόκωνου):

Ομπρέλες Ζογγολόπουλου στην παραλία της Θεσσαλονίκης:

Κτιριακές εγκαταστάσεις Δημαρχείου Καλαμαριάς:

Κτιριακές εγκαταστάσεις Δημαρχείου Πυλαίας – Χορτιάτη:

 

Δείτε όλα τα videos από την συνέντευξη τύπου παρουσίασης του βιβλίου:

 

Δείτε φωτογραφίες από την συνέντευξη τύπου και το cocktail gala:

 

Η επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Ophthalmica επιθυμεί για άλλη μια φορά να ευχαριστήσει θερμά όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της καμπάνιας και της εκδήλωσης:

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης «Violet June (Έχω Κερατόκωνο, τώρα…τι;)» στην Ελλάδα, έχει την υποστήριξη του National Keratoconus Foundation (NKCF).

  

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον εμπνευστή της καμπάνιας, οφθαλμίατρο χειρουργό Dr Renato Ambrósio Jr. MD, PhD, IORA για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη συμβουλευτική του.