Δωρεά φαρμάκων από το Ινστιτούτο Ophthalmica στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καρδίτσας

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica, έχοντας θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη (Ε.Κ.Ε.) ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού που εφαρμόζει, στηρίζει δυναμικά τους φορείς κοινωνικής προστασίας, προσφέροντας ειδικά αναλώσιμα, φάρμακα, σκευάσματα κι άλλου τύπου ιατροφαρμακευτικό υλικό για κατοίκους σε γεωγραφικά σημεία εντός συνόρων που τα έχουν ανάγκη.

Μετά την θεομηνία που έπληξε τον νομό Καρδίτσας, το Ινστιτούτο Ophthalmica αποκρινόμενο στις εκκλήσεις των αρμόδιων φορέων για αποστολή και χορήγηση φαρμάκων, προσέφερε στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Καρδίτσας ποσότητα ιατροφαρμακευτικού υλικού, αναγνωρίζοντας τον αγώνα που δίνουν καθημερινά οι συνάνθρωποί μας σε αυτούς τους αντίξοους καιρούς.

  

Το Κοινωνικό Φαρμακείο του δήμου Καρδίτσας είναι μια κοινωνική δομή που παρέχει στους ωφελούμενους (ευάλωτες κοινωνικά ομάδες πληθυσμού του Δήμου Καρδίτσας) δωρεάν φάρμακα, υγειονομικό υλικό και παραφαρμακευτικά προϊόντα, τα οποιά εξασφαλίζει μέσω συγκεκριμένων συνεργασιών με φαρμακοβιομηχανίες και τοπικούς φαρμακευτικούς συλλόγους, καθώς και από τη συμμετοχή και την κινητοποίηση συλλογικών φορέων, επιχειρήσεων και πολιτών.

Η ομάδα του Ινστιτούτου Ophthalmica θα συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά όχι μόνο τα κοινωνικά φαρμακεία, αλλά και άλλους φορείς κοινωνικής προστασίας. Είμαστε σταθερά δίπλα σας.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες