Το Ινστιτούτο Ophthalmica κοντά στους κατοίκους των Κυκλαδίτικων νησιών: Παράδοση ιατροφαρμακευτικού υλικού στο άνω Κουφονήσι

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica, έχοντας θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού που εφαρμόζει, στοχευμένα συντονίζει ειδικές αποστολές σε Ελληνικά νησιά με στόχο την παράδοση ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Ο οφθαλμίατρος χειρουργός Ζάχος Ζαχαριάδης MD, DO παραδίδει πολύτιμο ιατροφαρμακευτικό υλικό σε εκπρόσωπο του αγροτικού ιατρείου στο άνω Κουφονήσι:

Το Άνω Κουφονήσι είναι ένα μικρό νησί των Κυκλάδων που βρίσκεται στο σύμπλεγμα των Μικρών Κυκλάδων, μεταξύ των νησιών Νάξου και Αμοργού. Έχει έκταση 5,77 τ.χμ και πληθυσμό 366 κατοίκους, κύρια ασχολία των οποίων είναι η αλιεία και σε μικρότερο βαθμό η κτηνοτροφία. Τον χειμώνα υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τον Πειραιά και την Νάξο.

Η ομάδα του Ινστιτούτου Ophthalmica θα συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά τα Ελληνικά νησιά, προσφέροντας ειδικά αναλώσιμα, φάρμακα, σκευάσματα κι άλλου τύπου ιατροφαρμακευτικό υλικό για όλους τους κατοίκους που τα έχουν ανάγκη.