Στήριξη του Ινστιτούτου Ophthalmica στη Σχολή Σκύλων - Οδηγών Τυφλών Lara

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica στηρίζει ολόψυχα το έργο της Σχολής Σκύλων - Οδηγών Τυφλών "Lara", που με αγάπη και ανιδιοτέλεια στο όραμά της, εμμένει πιστή στην προάσπιση της αυτονομίας των ανθρώπων με αναπηρία.

lara dog 1

Συμμεριζόμενοι την προσπάθεια και το έργο της σχολής, ευελπιστούμε ότι συμβάλουμε με αυτόν τον τρόπο, στην διάδοση του θεσμού των σκύλων οδηγών στην χώρα μας. Η συγκεκριμένη χορηγία προσφέρεται με σκοπό να απαλύνει το τεράστιο κενό του τραγικού συμβάντος, της δηλητηρίασης από φόλα του σκύλου οδηγού “Diamond” και προσδοκεί ότι θα υποβοηθήσει στην αγορά κι εκπαίδευση ενός νέου σκύλου – οδηγού.

lara dog 4

Με την ευχή να μην απαντώνται ξανά παρόμοια αποτρόπαια περιστατικά, το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica χαιρετίζει κάθε προσπάθεια της “Lara” Quide Dogs School και εύχεται πάντοτε καλές επιτυχίες.

 

Διαβάστε την ευχαριστήρια επιστολή της Σχολής Σκύλων – Οδηγών “Lara” προς το Ινστιτούτο Ophthalmica:

Τρίτη 23, Μαΐου 2017

Αξιότιμοι Κύριοι,

Η Ελληνική Σχολή Εκπαίδευσης Σκύλων – Οδηγών Τυφλών “Λάρα”, αποδέχεται με ευγνωμοσύνη την χρηματική δωρεά από την Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας και Μικροχειρουργικής Ophthalmica. 

Η Σχολή “Λάρα”, είναι μη κυβερνητική οργάνωση, της οποίας η λειτουργία, βασίζεται αποκλειστικά σε δωρεές / χορηγίες. Η χρηματική δωρεά του Ophthalmica προς την Σχολή “Λάρα” θα αξιοποιηθεί για τη συνέχιση του έργου της, προς αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Με την παρούσα επιστολή, δηλώνουμε πως το Ophthalmica έχει το δικαίωμα να επικοινωνήσει τη συνεργασία της με τη Σχολή “Λάρα”, προς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, όπου κι όποτε αυτό κριθεί αναγκαίο.

Το Δ/Σ, τα μέλη και οι εθελοντές της Σχολής “Λάρα”, ευχαριστούν το Ophthalmica για την πολύτιμη συμβολή του στην προσπάθεια που καταβάλλουν και την άψογη συνεργασία.

Με εκτίμηση,

Ιωάννα – Μαρία Γκέρτσου, Πρόεδρος Δ/Σ
Χρήστος Γεωργιόπουλος, Υπεύθυνος Οικονομικών Δ/Σ

lara dog 3

www.laraguidedogs.gr

email: [email protected]