Νέα υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων & μηχανισμός Live Chat - Instant Messaging του Ινστιτούτου Ophthalmica

Στο Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica η επικοινωνία με όλους τους ασθενείς μας έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Εστιάζουμε στην ευελιξία, στη συνεχή υποστήριξη και στην παραγωγή άμεσων λύσεων για κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει σε επίπεδο οφθαλμικής υγείας. 

chat 1

Με γνώμονα πάντα την άριστη και άμεση εξυπηρέτηση κάθε επισκέπτη μας, από την Δευτέρα 04 Ιουνίου 2018, ενεργοποιείται και λειτουργεί επίσημα στην ιστοσελίδα μας, αλλά και σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης του Ινστιτούτου (Facebook, Twitter, Google+, Instagram, LinkedIn, Youtube), δυνατότητα εύκολης αποστολής άμεσων μηνυμάτων & chat.

Ο νέος, καινοτόμος μηχανισμός υποστηρίζει επιπλέον τη δυνατότητα άμεσης αποστολής συνημμένου ηλεκτρονικού αρχείου, στην περίπτωση που επιθυμείτε να μας αποστείλετε μια γνωμάτευση, μια απεικονιστική ή διαγνωστική εξέταση κ.ά. 

Εκπρόσωποι του ανθρώπινου δυναμικού μας, θα είναι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση που επιθυμείτε να συζητήσουμε μαζί.

Ο μηχανισμός αυτόματων μηνυμάτων βρίσκεται σταθερά ενεργοποιημένος στο κάτω – δεξιά τμήμα του official website σε κατάσταση πλοήγησης στο official website. 

chat 2  chat 3  chat 4  chat 5  chat 6  chat 7

Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2310 263063 και 2310 251501 ή στείλτε μας μήνυμα ηλεκτρονικής αλληολογραφίας στο [email protected] 

* Όλα τα μηνύματα του μηχανισμού είναι ιδιωτικά και τηρούνται αυστηροί κανόνες εμπιστευτικότητας & ιατρικού απορρήτου. 

** Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων του Ινστιτούτου Ophthalmica από Δευτέρα έως Παρασκευή 08:00 – 21:00.