Ευχαριστήρια επιστολή από το Χαμόγελο του Παιδιού για τη μικρή Νεφέλη

Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού "Το Χαμόγελο του Παιδιού" εκφράζουνε τις θερμότερες ευχαριστίες προς το Ινστιτούτο Ophthalmica για τη χορηγία οπτομέτρησης & εξέτασης ηλεκτροφυσιολογίας της όρασης για τη μικρή Νεφέλη, παιδί που στηρίζει ο Οργανισμός για λόγους υγείας.

Διαβάστε την επιστολή:

Θεσσαλονίκη, 02 Μαΐου 2017

Αγαπητές κυρίες Κουκουλά & Σκοπελίτη,

Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” σας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την πολύ σημαντική συμμετοχή σας στις προσπάθειές μας για τα παιδιά και πιο συγκεκριμένα για τη χορηγία οπτομέτρησης & εξέτασης ηλεκτροφυσιολογίας για τη μικρή Νεφέλη, παιδί που στηρίζει ο Οργανισμός για λόγους υγείας.

Για έναν εθελοντικό Οργανισμό, όπως “Το Χαμόγελο του Παιδιού”, που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως κι αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, “Το Χαμόγελο του Παιδιού” καταφέρνει να επιβιώνει κάθε μέρα αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελό τους. Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίζουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το -συχνά πολύ δύσκολο- έργο που μας έχετε εμπιστευθεί.

Για ακόμη μια φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Σας ευχαριστούμε!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Κώστας Γιαννόπουλος
Πρόεδρος

Το μόνο σίγουρο είναι πως η ομάδα του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica θα παραμείνει κοντά σε ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες με προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και θα στηρίζει ολόψυχα φιλανθρωπικούς οργανισμούς και ιδρύματα.