Το Ινστιτούτο Ophthalmica στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019
08 – 10 Νοεμβρίου 2019
Θεσσαλονίκη
Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 15, stand no. 45, μαζί με την ομάδα της Πρεσβείας του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου, για να σας ενημερώσουμε για τις οφθαλμικές παθήσεις και όλες τις σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις.

600 εκθέτες
22 χώρες
20.000 επισκέπτες
220 hosted buyers
4000 προγραμματισμένα ραντεβού με hosted buyers

H Philoxenia, εδώ και 35 χρόνια υποδέχεται και φιλοξενεί εκθέτες και επισκέπτες της ελληνικής και διεθνούς τουριστικής αγοράς. Σφυγμομετρά τους αναπτυξιακούς ρυθμούς και τις τάσεις που υπαγορεύουν οι διεθνείς εξελίξεις στον τουρισμό, ενώ παράλληλα, αποτελεί τη μεγάλη σκηνή συνάντησης των παραγόντων του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Για το 2019, η καθιερωμένη τουριστική έκθεση της χώρας υποδέχεται επαγγελματίες και κοινό στις 8-10 Νοεμβρίου, στο ∆ιεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στόχος της φετινής Philoxenia είναι η περαιτέρω διεθνοποίησή της καθώς την τελευταία τριετία ο σημαντικότερος κλάδος της ελληνικής οικονομίας, ο τουρισμός, παρουσιάζεται μέσα από μια άρτια οργανωμένη και πλήρη έκθεση.

Μέσα από την επένδυση σε σημαντικές παράλληλες εκδηλώσεις και workshops, η Philoxenia έχει καταφέρει να τοποθετηθεί ως ένα σύγχρονο εκθεσιακό προϊόν που δημιουργεί μία αναβαθμισμένη εμπειρία στον επισκέπτη, είτε πρόκειται για επαγγελματία είτε απλό επισκέπτη.

Τιμώμενη χώρα στην 35η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2019 η Πολωνία.

Παράλληλη εκδήλωση: Διεθνής Έκθεση Ξενοδοχειακού Eξοπλισμού Hotelia 2019

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

https://philoxenia.helexpo.gr/el

Ευχαριστήρια επιστολή από τον Επίτιμο Πρόξενο του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου