Επίσημη ανακοίνωση συνεργασίας του Ινστιτούτου Ophthalmica με τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Sanoptis | Συνέντευξη Τύπου

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica διοργανώνει Συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00 στην αίθουσα Aristotelis I του Makedonia Palace hotel της Θεσσαλονίκης, ανακοινώνοντας επίσημα τη σημαντική συνεργασία με τον Ευρωπαϊκό Όμιλο Sanoptis.

Ο Όμιλος Sanoptis διαθέτει στο δυναμικό του ένα πλήθος με περισσότερα από 300 επιλεγμένα οφθαλμολογικά κέντρα και δορυφορικά ιατρεία, τα περισσότερα από εκείνα στην Ελβετία και στην Γερμανία, τα οποία παρέχουν πολύ υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οφθαλμολογικής φροντίδας σε κλινικό, διαγνωστικό, θεραπευτικό και επεμβατικό – χειρουργικό επίπεδο, καλύπτοντας όλο το φάσμα της σύγχρονης οφθαλμολογίας.

Sanoptis από το 2ο μισό του έτους 2022 επεκτείνει δυναμικά το δίκτυό της και στη Νότιοανατολική Ευρώπη με το Ινστιτούτο Ophthalmica, κατόπιν εκτεταμένης μελέτης και αναλυτικής αξιολόγησης ποιοτικών δεικτών, να αποτελεί μια από τις πρώτες Οφθαλμολογικές Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν.) που ο Όμιλος επέλεξε να συνεργαστεί στην Ελλάδα.

Η διασύνδεση και διαρκής επαφή της έμπειρης και καταξιωμένης επιστημονικής μας ομάδας με τα υπόλοιπα αναγνωρισμένα και διεθνούς φήμης κέντρα – μέλη του δίκτύου θα έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και κλινικής εμπειρίας, αλλά και τη συμμετοχή μας σε νέα ερευνητικά – θεραπευτικά πρωτόκολλα που συνδέονται με την αντιμετώπιση οφθαλμολογικών παθήσεων.

Η ένταξη του Ινστιτούτου Ophthalmica στο δίκτυο του Ευρωπαϊκού Ομίλου Sanoptis αποτελεί στην πραγματικότητα μια τρανή απόδειξη και σημείο ορόσημο μιας επιτυχημένης πορείας 10 ετών και την αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας της επιστημονικής μας ομάδας.

Η συγκεκριμένη συνεργασία αναμφισβήτητα είναι εξαιρετικά σημαντική και σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών οφθαλμικής υγείας στην Ελλάδα. Στην Συνέντευξη Τύπου θα ανακοινωθεί το επενδυτικό πλάνο και μια σειρά από κινήσεις στρατηγικού σχεδιασμού για το έτος 2024.

Save the Date: Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2024, 12:00