Το Ινστιτούτο Ophthalmica κοντά στους κατοίκους των Σποράδων: Παράδοση ιατροφαρμακευτικού υλικού στην Αλόννησο

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica, έχοντας θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού που εφαρμόζει, στοχευμένα συντονίζει ειδικές αποστολές σε Ελληνικά νησιά με στόχο την παράδοση ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Ο οφθαλμίατρος χειρουργός Ζάχος Ζαχαριάδης MD, DO παραδίδει πολύτιμο ιατροφαρμακευτικό υλικό σε εκπρόσωπο του περιφερειακού ιατρείου στην Αλόννησο:

Η Αλόννησος ανήκει στο νησιωτικό σύμπλεγμα των Σποράδων και είναι το 3ο σε μέγεθος νησί του συμπλέγματος. Η συνολική έκτασή του νησιού αγγίζει τα 64,5 τ.χλμ. και το μήκος των ακτών του τα 67 χλμ. Είναι ένα νησί πλούσιο σε χλωρίδα και πανίδα και αποτελεί έναν από τους πιο διάσημους βιότοπους στην Ελλάδα. Χάρη στο Εθνικό Θαλάσσιο Πάρκο Σποράδων, που λειτουργεί στο βόρειο άκρο της νήσου, χαίρει εκτεταμένης περιβαλλοντικής προστασίας.

Η ομάδα του Ινστιτούτου Ophthalmica θα συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά τα Ελληνικά νησιά, προσφέροντας ειδικά αναλώσιμα, φάρμακα, σκευάσματα κι άλλου τύπου ιατροφαρμακευτικό υλικό για όλους τους κατοίκους που τα έχουν ανάγκη.