«Έχω Κερατόκωνο, τώρα… τι;»: Ακούστε το Audiobook

Το πετυχημένο βιβλίο «Έχω Κερατόκωνο, τώρα… τι;» τώρα και σε Audiobook:

Part 1

 

Part 2

 

Το ηχητικό αρχείο έχει σχεδιαστεί στα ελληνικά και περιλαμβάνει ολόκληρο το περιεχόμενο του βιβλίου, από το εξώφυλλο μέχρι και την τελευταία σελίδα. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να αναπαράγει την ηχητική μορφή του βιβλίου σε smartphones, tablets, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ηχοσυστήματα αυτοκινήτου, bluetooth ηχεία κ.ά.

Το Audiobook θα ελαχιστοποιήσει τις δυσκολίες στην ανάγνωση που αντιμετωπίζουν όχι μόνο οι ασθενείς μας με την έντυπη έκδοση, αλλά και οι χρήστες του διαδικτύου με το e-book. Ήταν άλλωστε και δικό τους αίτημα. Επιπλέον θα αποτελέσει μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία για τους μικρούς μας φίλους.

Στην studio ηχογράφηση για την δημιουργία της ηχητικής έκδοσης (Audiobook) συμμετείχαν οι:

Γερός Ιωάννης – Οπτομέτρης
Γιαλαβούζη Μηλιά – Προϊσταμένη Χειρουργείων
Κούδας Ιωάννης – Marketing Manager
Μαυροματίδου Φωτεινή – Στέλεχος Τηλεφωνικού Κέντρου
Μπαλίδης Μιλτιάδης – Χειρουργός Οφθαλμίατρος
Σακελλάρης Δημήτρης – Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Support:

Penelope Burle de Politis – Χειρουργός Οφθαλμίατρος

Η καμπάνια πρόληψης και ενημέρωσης για τον κερατόκωνο τρέχει παράλληλα σε περισσότερες από 40 χώρες παγκοσμίως και έχει την υποστήριξη του National Keratoconus Foundation (NKCF). Mε πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Ophthalmica ξεκίνησε και στην Ελλάδα πριν 2 χρόνια.

Βασικός στόχος του βιβλίου «Έχω Kερατόκωνο, τώρα… τι;» είναι η συνειδητοποίηση της σοβαρότητας της συγκεκριμένης οφθαλμικής νόσου. Η λεπτομερής ενημέρωση του κοινού είναι πολύ σημαντική,  ώστε οι ασθενείς και οι οικογένειές τους να είναι σε θέση να λαμβάνουν συνειδητές αποφάσεις για τη σωστή διαχείριση της πάθησης. Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση αναμφισβήτητα οδηγούν στη μείωση των παραγόντων κινδύνου και των επιπλοκών της νόσου. Με σύγχρονες και αποτελεσματικές θεραπευτικές προσεγγίσεις, με τη βοήθεια προηγμένου εξοπλισμού (όπως π.χ. η τεχνική της διασύνδεσης κολλαγόνου | corneal cross linking – CXL) τερματίζεται η εξέλιξη του κερατόκωνου.

Το Ινστιτούτο Ophthalmica, έχοντας θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού που εφαρμόζει, θα συνεχίσει να στηρίζει δράσεις που συνδέονται με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση.

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το βιβλίο «Έχω Kερατόκωνο, τώρα… τι;» σε pdf format (e-book)