Ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του Ινστιτούτου Ophthalmica με την Χ.Α.Ν.Θ.

Ανακοινώνεται η ανανέωση της επιτυχημένης συνεργασίας του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica με την Χ.Α.Ν.Θ. (Χριστιανική Αδελφότης Νέων Θεσσαλονίκης).

Συγκεκριμένα, το Ινστιτούτο Ophthalmica παρέχει 20% έκπτωση σε όλα τα ενεργά και ενήμερα μέλη της Χ.Α.Ν.Θ. για πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο, ο οποίος περιλαμβάνει:

  • ιστορικό ασθενή
  • κλινική εξέταση του οφθαλμού σε σχισμοειδή λυχνία
  • μέτρηση της οπτικής οξύτητας
  • διαθλαστικό έλεγχο
  • βυθοσκόπηση για τον έλεγχο του βυθού του οφθαλμού
  • μέτρηση της ενδοφθάλμιας πίεσης (τονομέτρηση) και
  • συνταγογράφηση γυαλιών.

Η παροχή ισχύει για 1 επίσκεψη σε 1 ημερολογιακό έτος.

Τα ενεργά μέλη της Χ.Α.Ν.Θ., προκειμένου να λάβουν την έκπτωση του 20% στον οφθαλμολογικό έλεγχο (check up), είναι απαραίτητο να επιδεικνύουν, πέραν της ενεργής κάρτας μέλους της Χ.Α.Ν.Θ., οποιοδήποτε άλλο νόμιμο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτοπροσωπία (π.χ. ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Επιπλέον, στις εγκαταστάσεις της Χ.Α.Ν.Θ. θα βρείτε το stand της δράσης εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του Ινστιτούτου Ophthalmica «Δώστε στα γυαλιά σας μια 2η ευκαιρία, χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη». Η συγκεκριμένη δράση έχει στόχο τη συγκέντρωση γυαλιών & σκελετών που προωθούνται στοχευμένα σε αναπτυσσόμενες χώρες, για ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες και άτομα με προβλήματα όρασης που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Τέλος, η Χ.Α.Ν.Θ. υποστηρίζει δυναμικά την καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον Κερατόκωνο «Violet June» ως σημείο διανομής της ελληνικής έκδοσης του πετυχημένου βιβλίου του Dr Renato Ambrósio Jr. MD, PhD, IORA, Instituto de Olhos, Rio de Janeiro, Brazil «Έχω Kερατόκωνο, τώρα… τι;», μια ιστορία μυθοπλασίας με μικρές δόσεις πραγματικότητας, που έχει επιμεληθεί η επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Ophthalmica.


Με ειλικρινή αφοσίωση κι ευαισθησία στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενή, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε με συνέπεια και συνέχεια την πολυτιμότερη όλων των αισθήσεων. Την όραση.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

 

Source: Χ.Α.Ν.Θ.

www.ymca.gr