Το Ινστιτούτο Ophthalmica στο 23o MITT (Moscow International Travel & Tourism Exhibition)

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica συμμετέχει στο 23ο MITT (Moscow International Travel & Tourism Exhibition), 23 - 26 Μαρτίου 2016, Expocentre Fairgrounds, Μόσχα

Ο ιατρικός τουρισμός είναι μία συνεχώς αναπτυσσόμενη οικονομική δραστηριότητα παγκοσμίως. Αναφέρεται στη μετάβαση εκτός και εντός συνόρων ανθρώπων με προβλήματα υγείας προκειμένου να τους παραχθεί ιατρική φροντίδα που στοχεύει σε πρόληψη, διάγνωση και θεραπεία. Περιλαμβάνει επίσης υπηρεσίες μεταφοράς, ενημέρωσης, ξενάγησης, εστίασης και διαμονής των τουριστών υγείας. 

mitt 1

mitt 4

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica επενδύει σταθερά και διαχρονικά στην ανάπτυξη του ιατρικού τουρισμού στη χώρα μας, καθώς και στη διαχείριση ιατρικών αναγκών για επισκέπτες οι οποίοι έρχονται στην Ελλάδα για διακοπές, για επαγγελματικούς λόγους ή για προσωρινή εγκατάσταση, καθιστώντας την έναν ανταγωνιστικό ιατρικό προορισμό για όλους τους ταξιδιώτες υγείας. Το ΜΙΤΤ είναι μέσα στα 5 κορυφαία travel exhibitions του κόσμου. 

mitt 2

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το MITT Exhibition

Πατήστε εδώ για να δείτε το MITT event programme του

mitt 3