Δωρεά φαρμάκων από το Ινστιτούτο Ophthalmica στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Ανάφης

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica, έχοντας θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού που εφαρμόζει, στοχευμένα συντονίζει ειδικές αποστολές, προσφέροντας αναλώσιμα, φάρμακα, σκευάσματα κι άλλου τύπου ιατροφαρμακευτικό υλικό για κατοίκους σε γεωγραφικά σημεία εντός συνόρων που τα έχουν ανάγκη.

Τελευταίος στόχος το Περιφερειακό Πολυιατρείο Ανάφης.

Ο οφθαλμίατρος χειρουργός Ζάχος Ζαχαριάδης MD, DO με στελέχη του τμήματος Νοσηλευτικής, λίγο πριν την αποστολή ιατροφαρμακευτικού υλικού σε εκπροσώπους του Περιφερειακού Πολυιατρείου Ανάφης. 

Η Ανάφη είναι ένα κυκλαδίτικο νησί του Αιγαίου. Βρίσκεται ανατολικά της Σαντορίνης και απέχει από τον Πειραιά 150 μίλια. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Χώρα Ανάφης, έδρα της ομώνυμης κοινότητας που έχει χαρακτηριστεί παραδοσιακός οικισμός και βρίσκεται στο νότιο τμήμα της νήσου. Επίνειο και κύριος λιμένας της νήσου είναι ο Άγιος Νικόλαος.

Η ομάδα του Ινστιτούτου Ophthalmica θα συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά τα Ελληνικά νησιά, προσφέροντας ειδικά αναλώσιμα, φάρμακα, σκευάσματα κι άλλου τύπου ιατροφαρμακευτικό υλικό για όλους τους κατοίκους που τα έχουν ανάγκη.

Είμαστε και θα παραμείνουμε δίπλα σας.