Το νέο Ophthalmica CLUB ήρθε για να μείνει

Λαμβάνοντας υπόψη την μεγάλη απήχηση της καινοτόμου on-line υπηρεσίας απομακρυσμένης επιστημονικής υποστήριξης Ophthalmica CLUB, θα θέλαμε να ανακοινώσουμε στο δίκτυο συνεργατών μας πως είναι διαθέσιμος ο πλήρως ανανεωμένος ηλεκτρονικός ιστότοπος.

Το νέο, αναβαθμισμένο, ειδικά σχεδιασμένο πλέον και για φορητές συσκευές (tablet, mobile) περιβάλλον, διαθέτει ένα πλήθος σύγχρονων εργαλείων και δυνατοτήτων, συνθέτοντας μια απόλυτα φιλική, εύχρηστη και ελκυστική «on the go» εφαρμογή για την παρακολούθηση ασθενών, αρχείων εικόνας απεικονιστικών ευρημάτων, διαγνωστικών εξετάσεων και των αντίστοιχων γνωματεύσεων.

Για όλες τις διαγνωστικές – απεικονιστικές εξετάσεις και τις αντίστοιχες γνωματεύσεις των ασθενών σας, που έχουν παραπεμφθεί στις εγκαταστάσεις μας και τα δεδομένα τους έχουν καταχωρηθεί στην πλατφόρμα του Ophthalmica CLUB, τηρείται την ημέρα της επίσκεψης γραπτή δήλωση ενημερωμένης συγκατάθεσης υποκειμένου για τη χρήση των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, σύμφωνα με την πολιτική προστασίας & απορρήτου που ορίζει για λόγους ασφαλείας ο Ευρωπαϊκός κανονισμός περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (GDPR: General Data Protection Regulation, ΕΕ 2016/679).

Η είσοδος κάθε εξουσιοδοτημένου χρήστη στο interface του Ophthalmica CLUB ελέγχεται από συγκεκριμένα και αυστηρώς προσωπικά permissions (username & password). Το σύστημα διαχείρισης προστατεύεται από ειδικές τεχνολογίες ασφάλειας περιήγησης και πλοήγησης δεδομένων που εγγυώνται πλήρως το ιατρικό απόρρητο.

Δείτε το video:

Για εγγραφή στο Ophthalmica CLUB επικοινωνήστε μαζί μας:
Τηλ.: 2310 263063, 2310 413131
E-mail: [email protected]
και θα σας χορηγηθούν τα ειδικά permissions (username & password) εισόδου.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες

Πατήστε εδώ για να επισκεφτείτε το νέο περιβάλλον του Ophthalmica CLUB