Δείπνο στο σκοτάδι - Σάββατο 09 Απριλίου 2016 και ώρα 20:00 - "THE MET HOTEL"

Ένα δείπνο πολύ διαφορετικό από τα συνηθισμένα θα λάβει χώρα στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 09 Απριλίου και ώρα 8:00μμ στο ξενοδοχείο «THE MET HOTEL». Πρόκειται για ένα πρωτότυπο και βιωματικό «Δείπνο στο σκοτάδι», το 1ο γεγονός αυτής της κατηγορίας που πραγματοποιείται σε μεγάλη κλίμακα στη Θεσσαλονίκη και στην Β. Ελλάδα γενικότερα. Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν η Λέσχη Lions Θεσσαλονίκης «ΗΡΑΚΛΕΙΑ» μαζί με το κοινωνικοπολιτικό blog «Με Άλλα Μάτια» (http://meallamatia.blogspot.com).

deipno sto skotadi 1

Το «Δείπνο στο σκοτάδι» αποτελεί ένα πολύ όμορφο διαδραστικό ταξίδι στον κόσμο των αισθήσεων, μία μοναδική βιωματική εμπειρία που θα μείνει πραγματικά αξέχαστη σε όσους θα έχουν την ευκαιρία να παραβρεθούν στην εκδήλωση. Ξυπνά κι οξύνει τις υπόλοιπες αισθήσεις, πλην της οράσεως, ενώ βοηθά επίσης τον κόσμο να ευαισθητοποιηθεί και να κατανοήσει καλύτερα την κατάσταση και την καθημερινότητα μιας μεγάλης ομάδας συνανθρώπων μας. Σημειώνεται ότι, οι σερβιτόροι που θα καθοδηγούν και θα σερβίρουν τους καλεσμένους είναι ειδικά εκπαιδευμένοι τυφλοί και βλέποντες εθελοντές, στα πρότυπα των Ευρωπαϊκών «Dinner in The Dark». Πρόκειται για μια εμπειρία που σημειώνει διεθνώς μεγάλη επιτυχία, με εστιατόρια να λειτουργούν καθημερινά με αυτή τη φιλοσοφία σε πολλές μεγάλες πόλεις ανά τον κόσμο (Λονδίνο, Μόσχα, Βερολίνο, Νέα Υόρκη κ.ά.).

Μετά το δείπνο θα ανάψουν τα φώτα και θα ακολουθήσει χορός και τραγούδι με ζωντανή μουσική από το νεανικό μουσικό συγκρότημα «Ξανά Μανά». Η τιμή συμμετοχής στο δείπνο είναι 25€ με το πλήρες μενού της εκδήλωσης και κρασί ή αναψυκτικό. Απαραίτητη η αγορά πρόσκλησης πριν από την ημέρα της εκδήλωσης. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στην Σχολή Τυφλών Β. Ελλάδος για τον εκσυγχρονισμό και την αγορά ειδικού εξοπλισμού για εκπαιδευτικό Εργαστήρι Πληροφορικής.

Χρυσός χορηγός της εκδήλωσης είναι το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας και Μικροχειρουργικής «Ophthalmica».

“Το να δειπνείς με έναν φίλο στο σκοτάδι είναι καλύτερο από το να δειπνείς μόνο στο φως”

Πληροφορίες και προπώληση:

τηλ. 6972872931 ή 6972276600. Διάθεση εισιτηρίων και από το πρακτωρείο ΟΠΑΠ ΤΣΕΝΤΟΣ Ίωνος Δραγούμη 43

* Με την υποστήριξη της Περιφερειακής Ένωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών.

FB event page:

https://www.facebook.com/events/199748993716574/