Δώστε στα γυαλιά σας μια δεύτερη ευκαιρία. Δωρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica είναι κοντά σε ευαίσθητες πληθυσμιακες ομάδες με ειδικά προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Η δράση «Δώστε στα γυαλιά σας μια δεύτερη ευκαιρία, χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη» έχει στόχο τη συγκέντρωση γυαλιών & σκελετών που προωθούνται στοχευμένα σε αναπτυσσόμενες χώρες, για άτομα με προβλήματα όρασης που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica υπάρχουν οργανωμένα stands, όπου ασθενείς, συνοδοί και επισκέπτες μπορούν να προσφέρουν τα γυαλιά ή τους σκελετούς τους, είτε γιατί έχουν αλλάξει συνταγή, είτε γιατί έχουν υποβληθεί σε διαθλαστική επέμβαση με Laser, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο κρίνουν ότι δεν τα χρειάζονται μελλοντικά.

Εξαιτίας της μεγάλης απήχησης της καμπάνιας και του συγκινητικού ενδιαφέροντος του κοινού τα τελευταία έτη, εκτός από τις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica, υπάρχουν και άλλα σημεία συγκέντρωσης των γυαλιών στην Βόρεια Ελλάδα, όπως οφθαλμολογικά ιατρεία συνεργατών μας, κέντρα αποκατάστασης, αλλά και άλλοι επαγγελματικοί χώροι.

Χάρη σε όλους εσάς, μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η δράση θα συνεχιστεί δυναμικά, με τον αριθμό των γυαλιών και των σκελετών να αυξάνεται καθημερινά. Ας παραμείνουμε όλοι μαζί μια δυνατή ομάδα και ας συνεχίσουμε να προσφέρουμε κυρίως σε παιδιά με διαθλαστικά προβλήματα τη δυνατότητα να «γνωρίσουν» τον κόσμο καλύτερα.

Περισσότερες πληροφορίες:

Τηλ.: 2310 263063, 2310 413131

E-mail: [email protected]