Το Ινστιτούτο Ophthalmica επίσημος χορηγός - υποστηρικτής της ΕΛΕΠΑΠ στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια λειτουργίας του παραρτήματος στη Θεσσαλονίκη

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης με αφορμή τα 50 χρόνια λειτουργίας της, διοργανώνει την λαμπερή, φιλανθρωπική, καλλιτεχνική εκδήλωση με το μουσικό συγκρότημα «MEΛISSES», την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019, στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για τους σκοπούς του Ιδρύματος.

Η ΕΛΕΠΑΠ Θεσσαλονίκης, είναι το μοναδικό κέντρο αποκατάστασης μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα στη Βόρεια Ελλάδα, το οποίο από το 1969 καλύπτει σφαιρικά τις ανάγκες θεραπείας και αποκατάστασης παιδιών με αναπηρίες και αναπτυξιακές δυσκολίες.

Συγκεκριμένα, προσφέρει μια σειρά προγραμμάτων ολιστικής παρέμβασης σε παιδιά και νέους, όπως φυσικοθεραπεία, θεραπευτική κολύμβηση, μουσικοθεραπεία, εργοθεραπεία, λογοθεραπεία, αισθητηριακή ολοκλήρωση, courses πρώιμης θεραπευτικής και εκπαιδευτικής παρέμβασης και άλλα, φροντίζοντας παράλληλα για την στήριξη των οικογενειών τους.

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica, έχοντας θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού που εφαρμόζει, στηρίζει αυτήν την προσπάθεια, με το τμήμα Παιδοφθαλμολογίας να είναι κοντά σε όλα τα προγράμματα ολιστικής παρέμβασης παιδιών και νέων.

Σας περιμένουμε όλους την Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης. Εκπρόσωποι της δικής μας ομάδας θα ενημερώνουν στοχευμένα το κοινό για τις οφθαλμικές παθήσεις σε παιδιά και ενήλικες, καθώς και για τις σύγχρονες θεραπευτικές προσεγγίσεις.

Διάθεση εισιτηρίων:

Online Μ.Μ.Θ. https://www.ticketservices.gr
Εκδοτήρια Μ.Μ.Θ.
Εκδοτήρια Πλατεία Αριστοτέλους
Καταστήματα Public

Ευχαριστήρια επιστολή της ΕΛΕΠΑΠ για την υποστήριξη του Ινστιτούτου Ophthalmica:

Δείτε φωτογραφίες από την καλλιτεχνική εκδήλωση:

Source: ΕΛΕΠΑΠ

http://www.elepap.gr/el/