ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ "2nd Thessaloniki - Moorfields revision course in Ophthalmology"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, το οφθαλμολογικό κέντρο “Ophthalmica” της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Moorfields Eye Hospital του Λονδίνου, συνδιοργανώνουν το ” 2nd Thessaloniki – Moorfields revision course in Ophthalmology”.
Το σεμινάριο αυτό που διεξάγεται σε ετήσια βάση στο Moorfields Eye Hospital και αποτελεί μέρος της βασικής εκπαίδευσης των Βρετανών οφθαλμιάτρων, φιλοξενείται πλέον και στην Ελλάδα ανά διετία.
Μέσα από κατάλληλα δομημένες διαλέξεις, διεθνούς φήμης Βρετανοί ομιλητές καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης Οφθαλμολογίας, ενημερώνοντας ειδικούς και ειδικευόμενους οφθαλμιάτρους για κάθε διαγνωστική και θεραπευτική επιστημονική εξέλιξη. Ταυτόχρονα ειδικά φροντιστήρια θα δίνουν την δυνατότητα εμβάθυνσης της γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων σε καίριους τομείς της Οφθαλμολογίας. Τέλος ο διαδραστικός χαρακτήρας του σεμιναρίου επιτρέπει στους συνέδρους την αυτο-αξιολόγηση των γνώσεών τους με τη μέθοδο του televoting.
Σας προσκαλούμε λοιπόν να συμμετέχετε στο ” 2nd Thessaloniki – Moorfields revision course in Ophthalmology”, που με πλουσιότερη θεματολογία από το προηγούμενο, θα αποτελέσει κορυφαίο επιστημονικό γεγονός.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Εκ μέρους της Επιστημονικής & Οργανωτικής Επιτροπής
Π. Τρανός

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Συνεδρίου:

 http://www.moorfieldscourse.gr/02.omilites.html