Οι σκελετοί και τα οπτικά της καμπάνιας 'Δώστε στα γυαλιά σας μια 2η ευκαιρία' θα ταξιδέψουν σε χώρες της Αφρικής για άτομα με προβλήματα όρασης

Οι σκελετοί και τα οπτικά της στοχευμένης καμπάνιας 'Δώστε στα γυαλιά σας μια δεύτερη ευκαιρία - Χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη' του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica θα ταξιδέψουν σε πρώτη αποστολή, μέσα από την ιεραποστολική δράση, σε χώρες της Αφρικής για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα όρασης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τον εκπρόσωπο της Ορθόδοξης Ιεραποστολής Θεσσαλονίκης κ. Δημήτρη Βρακά για την παραλαβή και την αποστολή του υλικού.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η καμπάνια θα συνεχίσει δυναμικά, αφού το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica είναι συνεχώς κοντά σε ευαίσθητες πληθυσμιακες ομάδες με ειδικά προγράμματα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica:

g1

Ο κ. Βρακάς Δ. από την Ορθόδοξη Ιεραποστολή Θεσσαλονίκης με την Επιτροπή Marketing & Επικοινωνίας του Ινστιτούτου Ophthalmica:

g9

Ο κ. Βρακάς Δ. από την Ορθόδοξη Ιεραποστολή Θεσσαλονίκης με τον Γενικό Διευθυντή του Ινστιτούτου Ophthalmica κ. Μαρκούση Π. MSc:

g6

Η καμπάνια “Δώστε στα γυαλιά σας μια δεύτερη ευκαιρία” έχει στόχο τη συγκέντρωση γυαλιών & σκελετών που προωθούνται συστηματικά σε αναπτυσσόμενες χώρες, για άτομα με προβλήματα όρασης που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica υπάρχουν οργανωμένα stands, όπου ασθενείς, συνοδοί και επισκέπτες μπορούν να προσφέρουν τα γυαλιά ή τους σκελετούς τους, είτε γιατί έχουν αλλάξει συνταγή, είτε γιατί έχουν υποβληθεί σε διαθλαστική επέμβαση με laser, είτε για οποιοδήποτε άλλο λόγο κρίνουν ότι δεν τα χρειάζονται μελλοντικά.

g2

Ας γίνουμε λοιπόν όλοι μαζί μια δυνατή ομάδα και ας προσφέρουμε σε άτομα με σοβαρά διαθλαστικά προβλήματα και όχι μόνο τη δυνατότητα να ‘γνωρίσουν’ τον κόσμο καλύτερα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες