«Έχω κερατόκωνο, τώρα… τι;» | Για πρώτη φορά διαθέσιμο online το πλήρες e-book (Ελληνική έκδοση)

Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 (Παγκόσμια Ημέρα Κερατόκωνου) και η στιγμή που όλοι οι αναγνώστες περιμένανε έφτασε. Για πρώτη φορά διαθέσιμη η πλήρης ηλεκτρονική έκδοση (e-book) του βιβλίου «Έχω κερατόκωνο, τώρα… τι;».

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το e-book «Έχω Κερατόκωνο, τώρα…τι;» (pdf)

«…H άγνοια μπορεί να βλάψει παραπάνω και από την ίδια την ασθένεια…». Η Violet (Βιολέτα) μας περιγράφει την περιπέτειά της όπως αυτή την έζησε μέσα από τα παιδικά της μάτια. Μας ταξιδεύει στον κόσμο μιας πάθησης η οποία υπάρχει σε ένα σημαντικό μέρος του πληθυσμού, στον κόσμο του κερατόκωνου. Σε αυτό το ταξίδι υπάρχουν στιγμές στεναχώριας, στιγμές χαράς, γνωριμίες με ανθρώπους που θα διαδραματίσουν πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή της, καθώς και η έμπνευση για την έναρξη μιας προσπάθειας που θα έχει ως στόχο τη σωστή ενημέρωση σχετικά με τον Kερατόκωνο. Αυτό που θα ήθελε το κοριτσάκι με τα μωβ γυαλιά να μας μείνει διαβάζοντας αυτό το βιβλίο είναι πως το τρίψιμο των ματιών είναι σε θέση να επηρεάσει την όραση…».

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να προμηθευτούν το βιβλίο «Έχω Kερατόκωνο, τώρα… τι;» στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica (Κεντρική μονάδα: Βασ. Όλγας 196 & Πλούτωνος 27 γωνία, Παράρτημα κέντρου πόλης: Αγ. Σοφίας 40).

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης «Violet June (Έχω Κερατόκωνο, τώρα…τι;)» στην Ελλάδα, έχει την υποστήριξη του National Keratoconus Foundation (NKCF).

  

Ευχαριστούμε ολόψυχα τον εμπνευστή της καμπάνιας, οφθαλμίατρο χειρουργό Dr Renato Ambrósio Jr. MD, PhD, IORA για την εμπιστοσύνη και την πολύτιμη συμβουλευτική του.