Το Οφθαλμολογικό Ινστιτούτο Opsis στηρίζει τη δράση του Ινστιτούτου Ophthalmica «Δώστε στα γυαλιά σας μια δεύτερη ευκαιρία, χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη»

Η επιστημονική ομάδα του Οφθαλμολογικού Ινστιτούτου Opsis στην Κοζάνη, συμμετέχει δυναμικά στην πρωτότυπη και καινοτόμα δράση «Δώστε στα γυαλιά σας μια 2η ευκαιρία, χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη», του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica.

Η συμβολή του Οφθαλμολογικού Ινστιτούτου Opsis ήταν αληθινά καθοριστική, καθώς στα ειδικά stands της καμπάνιας ανακυκλώσιμων γυαλιών δεύτερης ευκαιρίας το προηγούμενο διάστημα συγκεντρώθηκε ένας πολύ μεγάλος αριθμός από γυαλιά οράσεως και σκελετούς για ευαίσθητες πληθυσμιακές ομάδες με προβλήματα όρασης και συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά διαθλαστικά σφάλματα.

Το υλικό θα παραλάβει σύντομα η Ορθόδοξη Ιεραποστολή Θεσσαλονίκης, για να αποστείλει τα γυαλιά σε χώρες της Αφρικής. Η συγκεκριμένη μαζική αποστολή θα είναι η 7η κατά σειρά τα τελευταία 3 έτη.

Θερμές ευχαριστίες στους συνεργάτες και φίλους οφθαλμίατρους χειρουργούς κ.κ. Βαχτσεβάνο Θ. και Καρακώστα Έ. για τη συνεισφορά της ομάδας τους στην προσπάθεια.

Source: Opsis

https://www.opsis-institute.gr/