Ευχαριστήρια επιστολή από το Παπάφειο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Θεσσαλονίκης 'Ο ΜΕΛΙΤΕΥΣ' για δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις σε παιδιά

Το Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica, έχοντας θέσει την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη ως αναπόσπαστο κομμάτι του στρατηγικού σχεδιασμού που εφαρμόζει, υποστηρίζει δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα.

Σε αυτό το πλαίσιο μια από τις στοχευμένες ενέργειες ήταν και οι δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις σε παιδιά από το Παπάφειο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Θεσσαλονίκης ‘Ο ΜΕΛΙΤΕΥΣ’.

Το Παπάφειο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων Θεσσαλονίκης ‘Ο ΜΕΛΙΤΕΥΣ’, δωρεά του Εθνικού Ευεργέτη Ιωάννη Παπάφη, λειτουργεί ανελλιπώς από το 1903 μέχρι σήμερα. Περιθάλπονται σε αυτό αγόρια, ορφανά από δύο ή ένα γονέα, αναπήρων πολέμου, τυφλών, κωφαλάλων, γενικά αναπήρων, φυματικών, ψυχοπαθών ή φυλακισμένων για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε συνδυασμό με την οικονομική αδυναμία της οικογένειάς τους να τα αναθρέψουν.

Στη μακρόχρονη ιστορία του, το Παπάφειο ίδρυμα, φιλοξένησε χιλιάδες παιδιά. Σήμερα φιλοξενεί περίπου 50 παιδιά από 7 έως 22 ετών, τα οποία φοιτούν σε σχολεία όλων των βαθμίδων.

Το Παπάφειο Ίδρυμα:

papafeio 1

ΘΕΜΑ: Ευχαριστήριο

Αξιότιμε κύριε Ζαχαριάδη,

Σας ευχαριστούμε θερμά για τις δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις που προσφέρετε σε όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παπάφειο Κέντρο. Εκ μέρους των παιδιών, εμού προσωπικά και του Διοικητικού Συμβουλίου του Παπαφείου Κέντρου ευχόμαστε υγεία και ευτυχία σε εσάς και τους οικείους σας,σας ευχαριστούμε από καρδιάς και ευχόμαστε καλή δύναμη και συνέχεια στο έργο σας.

Με εκτίμηση,

Η Διευθύντρια
Σουσάνα Καραβελή

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την ευχαριστήρια επιστολη σε pdf format

Το Ινστιτούτο Ophthalmica θα συνεχίσει να στηρίζει δυναμικά τα παιδιά προσφέροντας ποιοτικές υπηρεσίες οφθαλμολογικής φροντίδας.