Δελτίο τύπου - 27 Ιουλίου 2016: Έκπτωση 30% σε όλες τις διαθλαστικές επεμβάσεις με laser για τον μήνα Αύγουστο 2016

Δελτίο τύπου - 27 Ιουλίου 2016
Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica
Τμήμα Διαθλαστικής Χειρουργικής
Έκπτωση 30% σε όλες τις διαθλαστικές επεμβάσεις με laser (διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού, πρεσβυωπίας) για τον μήνα Αύγουστο 2016

Στο τμήμα διαθλαστικής χειρουργικής του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica εφαρμόζονται με ακρίβεια, άνεση, ταχύτητα & ασφάλεια όλες οι τεχνικές & μέθοδοι διαθλαστικών επεμβάσεων με laser, για την αντιμετώπιση των γνωστών σε όλους διαθλαστικών ανωμαλιών (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός) αλλά & της πρεσβυωπίας.

Με τη βοήθεια της προηγμένης & τελευταίας γενιάς πλατφόρμας διαθλαστικής χειρουργικής (excimer & femtosecond lasers) να χαρίζει εξαιρετικά αποτελέσματα, ακόμα και στα πιο δύσκολα ή περίπλοκα περιστατικά, το Ινστιτούτο Ophthalmica παρέχει σε όλους τους υποψήφιους που θα αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν διαθλαστική επέμβαση με laser μέσα στον μήνα Αύγουστο 2016, έκπτωση 30%.

Επωφεληθείτε της έκπτωσης και επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε έναν πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο μέσα στον Αύγουστο 2016

refractive 30-3

Δείτε κι εσείς σήμερα τη διαφορά:

refractive 30-4

Οι διαθλαστικές επεμβάσεις με laser, για την ομαλή αποκατάσταση των γνωστών διαθλαστικών ανωμαλιών, όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός, είναι άμεσα συνδεδεμένες με τεχνολογία αιχμής. Η διαθλαστική σουίτα τελευταίας γενιάς του Ινστιτούτου Ophthalmica αποτελείται από το LDV femtosecond laser και το Allegretto excimer laser.

Ο εξοπλισμός, μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε την τεχνική Z-LASIK, ότι πιο προηγμένο και καινοτόμο παγκοσμίως. Με Z-LASIK η όραση διορθώνεται χρησιμοποιώντας τεχνολογία laser από την αρχή μέχρι το τέλος της επέμβασης, χωρίς έτσι νυστέρι ή λεπίδα να αγγίζει τα μάτια.

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής και διαρκεί λιγότερο από 18 λεπτά και για τους 2 οφθαλμούς. Ο πραγματικός χρόνος διόρθωσης ωστόσο (laser time) είναι μόλις κάποια δευτερόλεπτα. Η περίοδος αποκατάστασης της όρασης είναι η μικρότερη συγκριτικά με άλλες τεχνικές, αφού τα αποτελέσματα στην ανάκτηση της οπτικής οξύτητας είναι εμφανή μόλις λίγα λεπτά μετά την επέμβαση.

Η δέσμη του διορθωτικού laser καθοδηγείται από σύστημα οφθαλμικού ιχνηλάτη, διαδεδομένο ως eye – tracker, ακολουθώντας με απίστευτη ακρίβεια τις μικροκινήσεις του οφθαλμού για το καλύτερο διαθλαστικό αποτέλεσμα. Το προφίλ της διόρθωσης καθορίζεται από πολύπλοκους αλγόριθμους λογισμικού προηγμένης τεχνολογίας.

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα διαθλαστικής χειρουργικής του Ινστιτούτου Ophthalmica

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθλαστικές επεμβάσεις με laser και τις σύγχρονες τεχνικές & μεθόδους

refractive 30-2

Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε στην υπερσύγχρονη αίθουσα διαθλαστικών επεμβάσεων με laser του Ινστιτούτου Ophthalmica
(εικονική περιήγηση 360)

refractive 30-5