Δελτίο τύπου - 27 Ιουλίου 2016: Έκπτωση 30% σε όλες τις διαθλαστικές επεμβάσεις με laser για τον μήνα Αύγουστο 2016

Δελτίο τύπου - 27 Ιουλίου 2016
Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica
Τμήμα Διαθλαστικής Χειρουργικής
Έκπτωση 30% σε όλες τις διαθλαστικές επεμβάσεις με laser (διόρθωση μυωπίας, υπερμετρωπίας, αστιγματισμού, πρεσβυωπίας) για τον μήνα Αύγουστο 2016

refractive 30-6

Στο τμήμα διαθλαστικής χειρουργικής του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica εφαρμόζονται με ακρίβεια, άνεση, ταχύτητα & ασφάλεια όλες οι τεχνικές & μέθοδοι διαθλαστικών επεμβάσεων με laser, για την αντιμετώπιση των γνωστών σε όλους διαθλαστικών ανωμαλιών (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμός) αλλά & της πρεσβυωπίας.

Με τη βοήθεια της προηγμένης & τελευταίας γενιάς πλατφόρμας διαθλαστικής χειρουργικής (excimer & femtosecond lasers) να χαρίζει εξαιρετικά αποτελέσματα, ακόμα και στα πιο δύσκολα ή περίπλοκα περιστατικά, το Ινστιτούτο Ophthalmica παρέχει σε όλους τους υποψήφιους που θα αποφασίσουν να πραγματοποιήσουν διαθλαστική επέμβαση με laser μέσα στον μήνα Αύγουστο 2016, έκπτωση 30%.

Επωφεληθείτε της έκπτωσης και επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσετε έναν πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο μέσα στον Αύγουστο 2016

refractive 30-3

Δείτε κι εσείς σήμερα τη διαφορά:

refractive 30-4

Οι διαθλαστικές επεμβάσεις με laser, για την ομαλή αποκατάσταση των γνωστών διαθλαστικών ανωμαλιών, όπως η μυωπία, η υπερμετρωπία και ο αστιγματισμός, είναι άμεσα συνδεδεμένες με τεχνολογία αιχμής. Η διαθλαστική σουίτα τελευταίας γενιάς του Ινστιτούτου Ophthalmica αποτελείται από το LDV femtosecond laser και το Allegretto excimer laser.

Ο εξοπλισμός, μας επιτρέπει να εφαρμόζουμε την τεχνική Z-LASIK, ότι πιο προηγμένο και καινοτόμο παγκοσμίως. Με Z-LASIK η όραση διορθώνεται χρησιμοποιώντας τεχνολογία laser από την αρχή μέχρι το τέλος της επέμβασης, χωρίς έτσι νυστέρι ή λεπίδα να αγγίζει τα μάτια.

Η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη, απόλυτα ασφαλής και διαρκεί λιγότερο από 18 λεπτά και για τους 2 οφθαλμούς. Ο πραγματικός χρόνος διόρθωσης ωστόσο (laser time) είναι μόλις κάποια δευτερόλεπτα. Η περίοδος αποκατάστασης της όρασης είναι η μικρότερη συγκριτικά με άλλες τεχνικές, αφού τα αποτελέσματα στην ανάκτηση της οπτικής οξύτητας είναι εμφανή μόλις λίγα λεπτά μετά την επέμβαση.

Η δέσμη του διορθωτικού laser καθοδηγείται από σύστημα οφθαλμικού ιχνηλάτη, διαδεδομένο ως eye – tracker, ακολουθώντας με απίστευτη ακρίβεια τις μικροκινήσεις του οφθαλμού για το καλύτερο διαθλαστικό αποτέλεσμα. Το προφίλ της διόρθωσης καθορίζεται από πολύπλοκους αλγόριθμους λογισμικού προηγμένης τεχνολογίας.

refractive 30-1

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τμήμα διαθλαστικής χειρουργικής του Ινστιτούτου Ophthalmica

Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις διαθλαστικές επεμβάσεις με laser και τις σύγχρονες τεχνικές & μεθόδους

refractive 30-2

Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε στην υπερσύγχρονη αίθουσα διαθλαστικών επεμβάσεων με laser του Ινστιτούτου Ophthalmica
(εικονική περιήγηση 360)

refractive 30-5