Τρίτη 06 Απριλίου 2021, 19:30: 6o LIVE FB Q&A με θέμα «Ξηροφθαλμία & Βλεφαρίτιδα»

6o Live FB Q&A με τους οφθαλμίατρους χειρουργούς κ.κ. Ευάγγελο Λοκοβίτη MD, FEBOphth, ειδικό στη χειρουργική βλεφάρων, δακρυϊκής συσκευής και οφθαλμικού κόγχου και Δημήτριο Σακελλάρη MD, ειδικό στη χειρουργική κερατοειδούς και προσθίων ημιμορίων, την Τρίτη 06 Απριλίου 2021 στις 19:30, με θέμα «Ξηροφθαλμία & Βλεφαρίτιδα».

Ρωτήστε μας για την υγιεινή και φροντίδα των ματιών σας αν το lock down, οι πολλές ώρες σε κλειστούς χώρους, η τηλεργασία μπροστά σε οθόνη Η/Υ, σε tablet ή κινητό έχουν ταλαιπωρήσει ή κουράσει τα μάτια σας και μάθετε τα πάντα για δύο από τις συχνότερες παθήσεις της οφθαλμικής επιφάνειας.

Γνωρίστε τα πραγματικά αίτια της πολυπαραγοντικής νόσου της ξηροφθαλμίας, τα κυριότερα συμπτώματα της βλεφαρίτιδας και πως ακριβώς πρέπει να αντιμετωπίζονται, όλες τις σύγχρονες διαγνωστικές – απεικονιστικές τεχνικές, καθώς και τις δυνατότητες εξατομικευμένης θεραπευτικής παρέμβασης μέσα από ολιστική συμβουλευτική από 2 ειδικούς οφθαλμίατρους (κερατοειδής, πρόσθια μόρια, βλέφαρα, δακρυϊκή συσκευή) της επιστημονικής μας ομάδας.

Οι οφθαλμίατροι χειρουργοί κ.κ. Ευάγγελος Λοκοβίτης MD, FEBOphth του τμήματος Χειρουργικής Βλεφάρων, Δακρυϊκής Συσκευής & Οφθαλμικού Κόγχου και Δημήτριος Σακελλάρης MD του τμήματος Κερατοειδούς και Προσθίων Ημιμορίων του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας και Μικροχειρουργικής Ophthalmica θα απαντήσουν ζωντανά σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες του κοινού.

Επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα μας στο Facebook την Τρίτη 06 Απριλίου 2021 στις 19:30 για να συμμετάσχετε στο Live Q&A.

https://www.facebook.com/ophthalmicagreece/