Το Ινστιτούτο Ophthalmica μέλος του μεγάλου Ευρωπαϊκού Ομίλου Sanoptis

Ανακοινώνεται η επίσημη συνεργασία του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica με τον μεγάλο Ευρωπαϊκό Όμιλο Sanoptis της Ελβετίας.

Ο Όμιλος Sanoptis διαθέτει στο δυναμικό του ένα πλήθος με 300 επιλεγμένα οφθαλμολογικά κέντρα και ιατρεία, τα περισσότερα από εκείνα στην Ελβετία και στη Γερμανία, τα οποία παρέχουν πολύ υψηλής ποιότητας υπηρεσίες οφθαλμολογικής φροντίδας σε κλινικό, διαγνωστικό, θεραπευτικό και επεμβατικό – χειρουργικό επίπεδο, καλύπτοντας όλο το φάσμα της σύγχρονης οφθαλμολογίας.

H Sanoptis από το 2ο μισό του έτους 2022 επεκτείνει δυναμικά το δίκτυό της και στη Νότια Ευρώπη με το Ινστιτούτο Ophthalmica, κατόπιν εκτεταμένης μελέτης και αναλυτικής αξιολόγησης ποιοτικών δεικτών, να αποτελεί μια από τις πρώτες Οφθαλμολογικές Μονάδες Ημερήσιας Νοσηλείας (Μ.Η.Ν.) που ο Όμιλος επέλεξε να συνεργαστεί.

Η διασύνδεση και διαρκής επαφή της έμπειρης και καταξιωμένης επιστημονικής μας ομάδας με τα υπόλοιπα αναγνωρισμένα και διεθνούς φήμης κέντρα – μέλη του δίκτύου θα έχει ως αποτέλεσμα, όχι μόνο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας και κλινικής εμπειρίας, αλλά και τη συμμετοχή μας σε νέα ερευνητικά – θεραπευτικά πρωτόκολλα που συνδέονται με την αντιμετώπιση οφθαλμολογικών παθήσεων.

Η ένταξη του Ινστιτούτου Ophthalmica στο δίκτυο του Ομίλου Sanoptis αποτελεί στην πραγματικότητα μια τρανή απόδειξη και σημείο ορόσημο μιας επιτυχημένης πορείας 10 ετών και την αναγνώριση της διαρκούς προσπάθειας της ομάδας μας να διατηρεί ανεπηρέαστο τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην άσκηση της σύγχρονης οφθαλμολογίας. Η συγκεκριμένη συνεργασία αναμφισβήτητα είναι για εμάς πολύ σημαντική και σηματοδοτεί μια νέα εποχή στην παροχή ιατρικών υπηρεσιών οφθαλμικής υγείας στην Ελλάδα.

Με ειλικρινή αφοσίωση κι ευαισθησία στις εξατομικευμένες ανάγκες του κάθε ασθενή, δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, προστατεύοντας με το ίδιο πάθος την πολυτιμότερη όλων των αισθήσεων: την όραση.

https://sanoptis.com/