Το Ινστιτούτο Ophthalmica συμμετέχει δυναμικά στη δράση "Άθληση για τον διαβήτη"

Το πιο ηχηρό μήνυμα σε μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις παράλληλων αθλητικών δράσεων, κλήθηκαν να στείλουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, συμμετέχοντας στη δράση “Άθληση για τον Διαβήτη”, που διοργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εκπαίδευσης για τον Σακχαρώδη Διαβήτη, στα πλαίσια του 32ου Πανελληνίου Διαβητολογικού Συνεδρίου.

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 στις 12:15 η νέα παραλία Θεσσαλονίκης με σημείο συγκέντρωσης και εκκίνησης το ξενοδοχείο Makedonia Palace, υποδέχτηκε κόσμο, χρώματα, μουσική και παλμό.

Το πρόγραμμα δράσεων περιελάμβανε αγώνες ιστιοπλοΐας, τρέξιμο, ποδηλατοδρομίες και ασκήσεις pilates. Ο βροχερός καιρός της Κυριακής δεν ήταν σύμμαχος για τους αθλητές, ωστόσο ο ενθουσιασμός δεν επηρεάστηκε.

Η ομάδα του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica στηρίζοντας σταθερά κάθε χρόνο μια σειρά από δράσεις για την αντιμετώπιση του διαβήτη, έδωσε δυναμικό παρόν στην εκδήλωση με στόχο τη μετάδοση του μηνύματος ότι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τον διαβήτη με την καθημερινή άσκηση, σωστή διατροφή και πρόληψη.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση:

diabetes run

 

diabetes run

diabetes run