Το διαγνωστικό σύστημα ενδοθηλιομέτρησης Topcon SP-1P specular microscope στο Ινστιτούτο Ophthalmica

Η επένδυση σε προηγμένο και τελευταίας γενιάς εξοπλισμό αποτελεί βασική προτεραιότητα του στρατηγικού σχεδιασμού του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνεται η αγορά του συστήματος ενδοθηλιομέτρησης Topcon SP-1P specular microscope. 

Το ενδοθηλιόμετρο Topcon SP-1P specular microscope διαθέτει σύγχρονο εργονομικό σχεδιασμό και καινοτόμα χαρακτηριστικά που απλοποιούν τη χρήση του, αυξάνοντας παράλληλα την αποτελεσματικότητά του.

Η μεγάλη περιστρεφόμενη οθόνη αφής 10.4 ιντσών προσφέρει ποιοτικότερη αλληλεπίδραση με τον ασθενή. Με ένα απλό άγγιγμα στο κέντρο της κόρης του ασθενή που εμφανίζεται στην οθόνη, το Topcon SP-1P “κεντράρει”, εστιάζει, λαμβάνει και αναλύει αυτόματα την εικόνα (χάρτη) των ενδοθηλιακών κυττάρων.

Η όλη διαδικασία διαρκεί μόλις λίγα δευτερόλεπτα και απαιτεί ελάχιστη εκπαίδευση για τους χειριστές. Είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση.

Τα βασικά πλεονεκτήματα του συστήματος Topcon SP-1P specular microscope είναι:

Πατήστε  εδώ για να κατεβάσετε το brochure του συστήματος μέτρησης ενδοθηλιακών κυττάρων Topcon SP-1P specular microscope 

Source: Topcon

https://topconhealthcare.com/products/sp-1p/