Πάρης Τρανός PhD, FRCS: Πρόσκληση στο 4th Thessaloniki - Moorfields Revision Course in Ophthalmology

Ο Πάρης Τρανός PhD, FRCS, υπεύθυνος της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου, μας προσκαλεί στο μεγάλο επιστημονικό γεγονός του φθινοπώρου, το 4th Thessaloniki – Moorfields Revision Course in Ophthalmology, 27 – 29 Σεπτεμβρίου 2019, στο ξενοδοχείο TΗΕ ΜΕΤ HOTEL της Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο συμπόσιο λαμβάνει χώρα σε ετήσια βάση στο Λονδίνο και αποτελεί μέρος της βασικής εκπαίδευσης των Βρετανών οφθαλμιάτρων. Τα τελευταία χρόνια φιλοξενείται και στην Ελλάδα ανά διετία, με πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Ophthalmica. Μέσα από κατάλληλα δομημένες επιστημονικές διαλέξεις, διεθνούς φήμης Βρετανοί και Έλληνες ομιλητές, καλύπτουν όλο το φάσμα της σύγχρονης Οφθαλμολογίας, ενημερώνοντας ειδικούς και ειδικευόμενους οφθαλμίατρους για όλες τις τελευταίες επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις σε διαγνωστικό, θεραπευτικό, επεμβατικό επίπεδο.

Για 1η φορά φέτος, παράλληλα με το βασικό επιστημονικό πρόγραμμα του συνεδρίου, θα συντονιστεί για τους συμμετέχοντες και μια σειρά από διαδραστικά Workshops των 50 ατόμων διάρκειας 45-60mins που θα δίνουν τη δυνατότητα εμβάθυνσης της γνώσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων σε καίριους τομείς της Oφθαλμολογίας.

Επιπλέον, για 1η φορά ανακοινώνεται το πρωτότυπο ‘Lunch with the Experts’ session στο οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις όχι μόνο για δύσκολα περιστατικά, αλλά και για επεμβατικές, θεραπευτικές & επεμβατικές τεχνικές ή προσεγγίσεις με αναγνωρισμένους ειδικούς οφθαλμίατρους από την παγκόσμια οφθαλμολογική κοινότητα, κατά τη διάρκεια γευμάτων όλες τις ημέρες του συνεδρίου.