Περικλής Μαρκούσης MSc - Ανακοίνωση του 5ου τεύχους του περιοδικού Vlepo by Ophthalmica

Ο Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Ophthalmica κ. Περικλής Μαρκούσης MSc ανακοινώνει το 5ο τεύχος του περιοδικού Vlepo by Ophthalmica (Σεπ 2020).

Πενήντα – δύο πολυτελείς σελίδες με οφθαλμολογικό περιεχόμενο, συνεντεύξεις, ενδιαφέροντα θέματα ποικίλης ύλης, επιστημονικές εκδηλώσεις και δράσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica, αλλά και στήλες – έκπληξη, αποτελούν σημείο συνάντησης και αναφοράς των ασθενών μας, των συνεργατών μας και της ομάδας μας.

Το περιοδικό Vlepo by Ophthalmica εκδίδεται 2 φορές ετησίως και ενημερώνει ολιστικά όχι μόνο τον οφθαλμολογικό ασθενή, αλλά και κάθε επαγγελματία υγείας για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της σύγχρονης οφθαλμολογίας. Σημεία διανομής είναι οι κεντρικές εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica Βασ. Όλγας 196 & Πλούτωνος 27 γωνία, το παράρτημα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης Αγ. Σοφίας 40 και πολλά ακόμα σημεία στη Βόρεια Ελλάδα.

Το περιοδικό Vlepo by Ophthalmica παρέχει τη δυνατότητα καταχώρησης της επιχειρησιακής σας διαφημιστικής προβολής σε προνομιακά οικονομικά πακέτα.

Δείτε το video: