Έχω κερατόκωνο, τώρα...τι; | Συνέντευξη τύπου | Penelope Burle de Politis MD

Η οφθαλμίατρος χειρουργός κ. Penelope Burle de Politis MD στην συνέντευξη τύπου της επίσημης πρώτης παρουσίασης του βιβλίου “Έχω κερατόκωνο, τώρα…τι;”, την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 (Παγκόσμια Ημέρα Κερατόκωνου) στο Mediterranean Palace hotel στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της διεθνούς καμπάνιας ευαισθητοποίησης για τον κερατόκωνο “The Violet June”.

Δείτε το video:

H επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica συμμετέχει ενεργά στη διεθνοποίηση της βραζιλιάνικης καμπάνιας ευαισθητοποίησης για τον Kερατόκωνο «Violet June», με την επιμέλεια της ελληνικής έκδοσης του πετυχημένου βιβλίου του Dr Renato Ambrósio Jr. MD, PhD, IORA, Instituto de Olhos, Rio de Janeiro, Brazil «Έχω Kερατόκωνο, τώρα… τι;», μια ιστορία μυθοπλασίας με μικρές δόσεις πραγματικότητας.

Η καμπάνια ευαισθητοποίησης για τον Κερατόκωνο «Violet June» τρέχει παράλληλα σε περισσότερες από 40 χώρες. Mε πρωτοβουλία του Ινστιτούτου Ophthalmica, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, αυτή η προσπάθεια κορυφώθηκε την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου 2021 (Παγκόσμια Ημέρα Κερατόκωνου), με μια σειρά από πρωτότυπες εκδηλώσεις στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Πατήστε εδώ για περισσότερα