Το επαναστατικό χειρουργικό μικροσκόπιο Zeiss Artevo 800 στο Ινστιτούτο Ophthalmica

Η επένδυση σε προηγμένο και τελευταίας γενιάς εξοπλισμό αποτελεί βασική προτεραιότητα του στρατηγικού σχεδιασμού του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica. Στο πλαίσιο αυτό, ανακοινώνεται η αγορά του επαναστατικού χειρουργικού μικροσκοπίου ψηφιακής απεικόνισης Zeiss Artevo 800.

Το Zeiss Artevo 800 είναι ένα πλήρως ολοκληρωμένο ψηφιακό μικροσκόπιο, συνδυάζοντας αντικειμενικά κορυφαία οπτικά με τεράστιες δυνατότητες ψηφιακής απεικόνισης. Ενσωματώνει το νέο, προηγμένο σύστημα DigitalOptics™ για να παρέχει βελτιστοποιημένη ψηφιακή απεικόνιση κατά την διάρκεια της οφθαλμολογικής επέμβασης, μειώνοντας την ένταση του φωτός και παράλληλα παρέχοντας εξαιρετικό βάθος πεδίου και υψηλότερη ανάλυση εικόνων με φυσικά χρώματα.

Το καινοτόμο AdVision® module επιτρέπει άμεσες αποφάσεις σε πραγματικό χειρουργικό χρόνο, αφού προβάλλει τα απαραίτητα διαγνωστικά δεδομένα σε οπτική γωνία, ιδανική για τον χειρουργό, χωρίς να επηρεάζει ή να εμποδίζει το οπτικό χειρουργικό του πεδίο. Το real-time διεγχειρητικό σύστημα απεικόνισης οπτικής τομογραφίας συνοχής (Optical Coherence Topography | OCT) κάνει αληθινά τη διαφορά, χαρίζοντας πολύτιμες διαγνωστικές πληροφορίες σε δύσκολα χειρουργικά “σταυροδρόμια” αποφάσεων.

Με το εντυπωσιακό Hybrid Mode, υπάρχει η δυνατότητα τρισδιάστατης (3D) εικόνας χειρουργικών περιστατικών σε display οθόνης 55 ιντσών ή μέσω των προσοφθάλμιων (ένα ξεχωριστό game changer). Η αυτόματη προσαρμογή (auto-adjustment) προφίλ ρυθμίσεων έχει ειδικά σχεδιαστεί ώστε να ακολουθείται η ροή εργασίας του εκάστοτε χειρουργού χωρίς επιπρόσθετη αλληλεπίδραση και πυροδοτώντας τη διαχείριση του χρόνου (π.χ. εύκολες εναλλαγές μεταξύ πρόσθιου και οπισθίου ημιμορίου).

Τέλος, η συνδεσιμότητα νέφους (Cloud) επιτρέπει στους χειρουργούς να έχουν οποιαδήποτε στιγμή εύκολη προσβασιμότητα σε βασικές πληροφορίες για το περιστατικό τους, βελτιώνοντας σημαντικά το workflow. Με τη βοήθεια του Zeiss EQ application (εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα ή tablets), πραγματοποιείται η ασύρματη μεταφορά (συγχρονισμός) των δεδομένων των εικόνων (απρόσκοπτη συνδεσιμότητα με το cloud platform) για μια ασύγκριτη εμπειρία ροής εργασίας στα επεμβατικά περιστατικά αφαίρεσης καταρράκτη (Zeiss Cataract Suite).

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε το brochure του συστήματος Zeiss Artevo 800 surgical microscope 

Source: Zeiss

Copyrights by Carl Zeiss Meditec AG

https://www.zeiss.com/
https://www.zeiss.com/meditec/en/products/surgical-microscopes/ophthalmic-microscopes/artevo-800.html