Νέα συνεργασία του Ινστιτούτου Ophthalmica με το Porto Palace Hotel & Conference Center

Ανακοινώνεται η νέα συνεργασία του Ινστιτούτου Οφθαλμολογίας & Μικροχειρουργικής Ophthalmica με το Porto Palace Hotel & Conference Center.

Το Porto Palace Hotel & Conference Center αποτελεί μία ξεχωριστή πρόταση φιλοξενίας. Βρίσκεται στην περιοχή του Νέου Λιμανιού της Θεσσαλονίκη και είναι εύκολα προσβάσιμο από το αεροδρόμιο. Επιπλέον είναι πολύ κοντά στο κέντρο της πόλης και δίπλα στο σιδηροδρομικό σταθμό. Στεγασμένο στο ιστορικό κτίριο του 1913 διατηρεί μια ξεχωριστή βιομηχανική αρχιτεκτονική. Στο ξενοδοχείο διοργανώνονται επαγγελματικά events, τοπικά και διεθνή συνέδρια, καθώς και κοινωνικές εκδηλώσεις (γάμοι, βαφτίσεις, επέτειοι κ.α.). Διαθέτει 5 πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες συναντήσεων και 5 μεγάλες συνεδριακές.

Το Porto Palace Hotel στηρίζει την πρωτότυπη και καινοτόμα δράση «Δώστε στα γυαλιά σας μια 2η ευκαιρία, χαρίστε τα σε εκείνους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη» του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ινστιτούτου Ophthalmica. Στο κεντρικό λόμπι του ξενοδοχείου έχει τοποθετηθεί stand συλλογής γυαλιών με σκοπό την συγκέντρωση και αποστολή οπτικών και σκελετών για άτομα που αντιμετωπίζουν διαθλαστικά σφάλματα ή άλλα προβλήματα όρασης σε αναπτυσσόμενες χώρες.

Επιπλέον, το Porto Palace Hotel παρέχει στους επισκέπτες τους ξενοδοχείου την επαναστατική υπηρεσία περιποίησης βλεφάρων Lids SPA με την προηγμένη τεχνολογία AB Max™ σε προνομιακά πακέτα στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Ophthalmica.

   

Τέλος, το Porto Palace Hotel συμμετέχει δυναμικά στους υποστηρικτές της διεθνούς καμπάνιας ευαισθητοποίησης για τον κερατόκωνο «The Violet June», που ξεκίνησε από τον Dr Renato Ambrósio Jr. MD, PhD, IORA, Instituto de Olhos, Rio de Janeiro, Brazil και του βιβλίου που έχει επιμεληθεί η Επιστημονική ομάδα του Ινστιτούτου Ophthalmica με τίτλο  «Έχω κερατόκωνο, τώρα… τι;».

Source: Porto Palace Hotel